上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.2k

回覆 3470# YuanYuan 的帖子

YY兄,想請問呢件係邊個位置可以搵到佢,謝謝

老官今晚甘Q兩妖,財仔唐水六妖,巴位一妖,宵尾三妖!質素偏低兼老過你阿婆!唔落冇損失!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-6-27 18:04 發表 查看引用來源
老官今晚甘Q兩妖,財仔唐水六妖,巴位一妖,宵尾三妖!質素偏低兼老過你阿婆!唔落冇損失!
仲去老冠做乜!
琴日走過季冧街生法號有女唔錯bor,有後生三十咁上下,可能做開夜總會桑拿個D囡出嚟做一仔,呢D時勢得有身份證陀北!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-6-27 19:35 發表 查看引用來源

仲去老冠做乜!
琴日走過季冧街生法號有女唔錯bor,有後生三十咁上下,可能做開夜總會桑拿個D囡出嚟做一仔,呢D時勢得有身份證陀北!!!
去老冠買野路過睇下啫, 無諗住食; 季冧街呢度啲女幾寸下,門口寫住要全程戴口罩, 禁鐘開門要除口罩, 我一次都未幫襯過, 感覺呢度啲女伏伏地,所以我去淨睇都唔會幫襯!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-6-27 19:35 發表 查看引用來源

仲去老冠做乜!
前幾日係果度屌左個替工屌到佢出哂水,好耐都未試過咁爽。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-6-27 23:25 發表 查看引用來源
前幾日係果度屌左個替工屌到佢出哂水,好耐都未試過咁爽。
師兄 用左幾$?

回覆 3475# qwertyuiop2016 的帖子

師兄個替工有甚麼特徵? 果度最少有4檔, 請問應該係邊檔?

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-6-27 23:54 發表 查看引用來源
師兄 用左幾$?
公價4魚,係三樓近樓梯右邊弟一間應該係F房,囡囡長頭髮唔肥唔唔秀門口寫住真波,不過依家應該唔會係到,果間房成日都唔同人。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-6-28 00:30 發表 查看引用來源
師兄個替工有甚麼特徵? 果度最少有4檔, 請問應該係邊檔?
點止4檔,淨係一個但位都劏出6,7間房,2,3樓加埋有廿幾三十條女!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-6-27 21:51 發表 查看引用來源

去老冠買野路過睇下啫, 無諗住食; 季冧街呢度啲女幾寸下,門口寫住要全程戴口罩, 禁鐘開門要除口罩, 我一次都未幫襯過, 感覺呢度啲女伏伏地,所以我去淨睇都唔會幫襯! ...
咁多囡唔係條條女都寸卦,堅有後生純正廣東話,話唔定好多兼職囡囡!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆