上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

亞嫂正都冇朋友😍,記得口罩不離身,一路順風!

引用:
原帖由 小隻男 於 2020-3-12 11:09 發表 查看引用來源
你比人拆穿左,點解唔回應下?
你呢只曱甴死开!

回覆 3466# 最錫我老婆 的帖子

冇咩好回應,總之我相信追開我post嘅師兄弟會認得出邊個係我老婆,會認得得出啲相嘅背景。有啲相冇我老婆配合嘅,你估咁容易有咩,總之仲想睇我老婆嘅咪繼續追囉無任歡迎,冇興趣嘅可以唔睇唔會勉強,講完。
想睇我老婆兩粒pink lin嘅,嚟緊我有時間就會出。早排老婆講返佢有一日同佢同事放工搭車迫得滯,俾佢同事隻手背挫住個波,同我喺屋企一路開波一路影住相嚟案件重演。如果大家反應仲係熱烈嘅我就即刻出相。
首先為表示真偽,先出一張,追開我嘅兄弟們,一定認得出我老婆屎忽粒墨,同佢呢對波

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-12 13:20 發表 查看引用來源
冇咩好回應,總之我相信追開我post嘅師兄弟會認得出邊個係我老婆,會認得得出啲相嘅背景。有啲相冇我老婆配合嘅,你估咁容易有咩,總之仲想睇我老婆嘅咪繼續追囉無任歡迎,冇興趣嘅可以唔睇唔會勉強,講完。
想睇我老婆兩粒pink  ...
做乜咁多血絲⋯⋯

引用:
原帖由 wollytips 於 2020-3-12 14:25 發表 查看引用來源
做乜咁多血絲⋯⋯
嗰啲係窗簾布嘅反影。。。

回覆 388# 最錫我老婆 的帖子

阿嫂好正呀,感謝樓主分享

支持啊嫂,三叔睇見唔得了

Support Ching!!!!!

正呀!!
唔信的就咪睇囉,好簡單單

好野,又有新相,啊嫂我有射咗俾你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆