上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:53 PM 發表 查看引用來源

咁你去休息下啦.
我唔阻你......LU

:023: :023: :023:
但我而家走左咪冇人陪你傾囉...你會唔會悶親架:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:54 PM 發表 查看引用來源

唔怕.....嚇一嚇.....未死住......

傻貓:027:
我都知你命大架啦...但都唔可以嚇得你咁多先得:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

但我而家走左咪冇人陪你傾囉...你會唔會悶親架:023:
唔會傻啦........

我可以 ONLY 做野. 唔入來囉.....

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

我都知你命大架啦...但都唔可以嚇得你咁多先得:122:
咁又係呀.
我係一個唔係好嚇得的貓......:027:

人地真係嚇我......:046: :046: :046:
我會發神經.....鬧人架

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:59 PM 發表 查看引用來源

唔會傻啦........

我可以 ONLY 做野. 唔入來囉.....
咁小咪你比心機做野啦...你係咪真係食左藥架啦:023:
我都真係夠鐘又失蹤下啦....等我下次再入黎追......蹤你先:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 03:00 PM 發表 查看引用來源

咁又係呀.
我係一個唔係好嚇得的貓......:027:

人地真係嚇我......:046: :046: :046:
我會發神經.....鬧人架
咁所以我會少d嚇你架啦,,,,因為我唔想比你鬧鬧:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 03:02 PM 發表 查看引用來源

咁小咪你比心機做野啦...你係咪真係食左藥架啦:023:
我都真係夠鐘又失蹤下啦....等我下次再入黎追......蹤你先:027:
好呀, 我做野先.
OK 食左了.:027: :027:

好啦....等你來追............蹤小咪啦.......PM我啦

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 03:02 PM 發表 查看引用來源

咁所以我會少d嚇你架啦,,,,因為我唔想比你鬧鬧:122:
咁想俾我咩呢.:027: :027: ...唔想俾鬧鬧

我要人呀:073:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-21 03:40 PM 發表 查看引用來源
我要人呀:073:
你要咩人呀
同你幾時比acc我呀
等了你9年啦老闆~:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆