上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-21 02:37 PM 發表 查看引用來源

一個好好既目標..你要努力了€
RAY 今天唔忙嗎?

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:37 PM 發表 查看引用來源

果d點點真係淨點架咋...冇幻想過架:027:
你話果d點點變格仔就有得幻想了:096:
嘩......呢D 變格仔好難.....
幫你唔到......:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:39 PM 發表 查看引用來源

咁你就錯左 LU.......

我病果時係病貓.....
可惜依家好番好多......
會變成......貓B........精神的小咪
係啦係啦...知你叻啦...小咪:023:
就三點啦...記得食藥丫...睇下我幾好丫...平時哩個時間我係唔會用電腦架:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:40 PM 發表 查看引用來源

嘩......呢D 變格仔好難.....
幫你唔到......:122:
咁我都知...所以我都係講下架咋:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:43 PM 發表 查看引用來源

係啦係啦...知你叻啦...小咪:023:
就三點啦...記得食藥丫...睇下我幾好丫...平時哩個時間我係唔會用電腦架:122:
THANKS 呀. 貓仔....
真係細心......收到食藥提示...SO SWEET 呢....:027:

點解平時唔用呀........????

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:44 PM 發表 查看引用來源

咁我都知...所以我都係講下架咋:096:
好彩...
嚇死小咪.......:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:50 PM 發表 查看引用來源

THANKS 呀. 貓仔....
真係細心......收到食藥提示...SO SWEET 呢....:027:

點解平時唔用呀........????
唔駛客氣呢...應承過你架嘛:122:
應承過人既人一定做囉...所以我一係唔應承...一應承一定會做:122:
冇丫...因為唔想自己用咁多電腦所以通常1點至4點我係會熄機做其他野架:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:50 PM 發表 查看引用來源

好彩...
嚇死小咪.......:122:
唔好意思呢...嚇親小咪...我下次都係唔好亂講野好了:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔駛客氣呢...應承過你架嘛:122:
應承過人既人一定做囉...所以我一係唔應承...一應承一定會做:122:
冇丫...因為唔想自己用咁多電腦所以通常1點至4點我係會熄機做其他野架:122:
咁你去休息下啦.
我唔阻你......LU

:023: :023: :023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔好意思呢...嚇親小咪...我下次都係唔好亂講野好了:122:
唔怕.....嚇一嚇.....未死住......

傻貓:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆