上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-6 09:49 發表 查看引用來源
老公終於今日返lu :smile_o13:
聽佢講好似話有個surprise俾我啵
咁啱嘅~ 本人妻都準備咗個surprise俾佢喎

:smile_o07::smi ...
正,張相有沒有執過?我指D顏色,個tune好靚

仲正過去拍內衣相個啲model 

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-6 09:49 AM 發表 查看引用來源

你呢個surprise,我都好鐘意,多謝您😘😘😘

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-6 09:49 AM 發表 查看引用來源

师姐,可以PM原图。。。。
想看全照

老公真係性福不淺。Thanks for the awesome surprise 

引用:

件戰衣咁正今次你老公重唔死。餓左咁耐。

索到呢。。。。

尋晚老公一見到我已經留意到我條bra帶,已經大概知道我內有乾坤
返到屋企我幫佢打開D行李嗰時穿住背心嘅我周不事都要嗚低身,唔覺意走光俾佢睇到我入邊個bra.... 之後佢已經忍唔住手多多

之後嘅野我諗都唔需要我多講啦,總之就.....佢對我呢套lingerie非常之滿意啦

不過好似唔單止我老公好鐘意,呢到好似好多人都好滿意我呢套lingerie咁,所以今朝送完老公出門口之後,我又忍唔住再穿返上身.....

滿足下各位啦 :smile_o05::smile_o05:

等妳報告是甚麼surprise. 香香件戰衣好靚

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-7 07:57 PM 發表 查看引用來源
尋晚老公一見到我已經留意到我條bra帶,已經大概知道我內有乾坤
返到屋企我幫佢打開D行李嗰時穿住背心嘅我周不事都要嗚低身,唔覺意走光俾佢睇到我入邊個bra.... 之後佢已經忍唔住手多多

之後嘅野我諗 ...
呢位人妻令人快樂無窮
只想住佢對面樓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆