上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 03:08 PM 發表 查看引用來源

冇心機睇:096:
.... 唔緊要...
只係想多d人來 (茶)旺個場...
hahhaa :096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 03:35 PM 發表 查看引用來源

.... 唔緊要...
只係想多d人來 (茶)旺個場...
hahhaa :096:
點解你去左果邊開POST既:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 03:38 PM 發表 查看引用來源

點解你去左果邊開POST既:096:
唔知呀 一開始我就係那邊的
之後識左 小二 呢個大淫娃,見佢個簽名咁型
未走來成人區 加入囉...:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 03:48 PM 發表 查看引用來源

唔知呀 一開始我就係那邊的
之後識左 小二 呢個大淫娃,見佢個簽名咁型
未走來成人區 加入囉...:096:
哈哈~邊個係大淫娃呀?
介紹黎識下好喎~

引用:
原帖由 ~愛後餘生~ 於 2009-4-22 04:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈~邊個係大淫娃呀?
介紹黎識下好喎~
.......:030:  你好似好認真喎.... 淫兄...

引用:
原帖由 ~愛後餘生~ 於 2009-4-22 04:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈~邊個係大淫娃呀?
介紹黎識下好喎~
淫兄....佢唔係你碗面來家,唔好咁認真.. 我怕你後侮 :028:

佢... 牛眼、馬騮耳、豬鼻、Q太朗嘴、Pizza面、飛機場、其倫臀、虎背、熊腰、象腳... :028:

簡直係 一碗 "公司面" 咩都有呀... :092:

又或者什扒... 你食唔食? :096:  (好似過左d份添... 小二,唔好嬲呀,我用左好多心機寫家)

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 04:15 PM 發表 查看引用來源

.......:030:  你好似好認真喎.... 淫兄...
哈哈~我都係問下姐...:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 04:20 PM 發表 查看引用來源

淫兄....佢唔係你碗面來家,唔好咁認真.. 我怕你後侮 :028:

佢... 牛眼、馬騮耳、豬鼻、Q太朗嘴、Pizza面、飛機場、其倫臀、虎背、熊腰、象腳... :028:

簡直係 一碗 "公司面" 咩都有呀... :092:

又或 ...
你咁留意佢係咪妳對佢有意思呀:096: :096:

嘩..你地兩個....:030:

引用:
原帖由 ~愛後餘生~ 於 2009-4-22 04:24 PM 發表 查看引用來源

你咁留意佢係咪妳對佢有意思呀:096: :096:
我減緊肥... 唔食咁多送... :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆