上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

咁真係好多謝你對我咁好丫:027:
我對個個都好好架.......係呢到.:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:17 PM 發表 查看引用來源

我地一齊加油丫...一齊令佢開心呢:122:
咁上黎玩緊係要全部人都開心呢...咁先有上黎玩既意義:122:
我會的了~我會盡我努力令所有客人都會得到幸福
你也加油了€:036:

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

甜心...今日把口仲甜過我喎~:023:
有好事發生了~作為男公關我當然希望你開心~
我既甜心愈開心愈好!!
我唔想甜心只係比我一個人疼愛...
我愈給你愛就等如叫你愈痛苦..
因為我不能做你的唯一...
不用爭...能 ...
RAY...人地邊夠你把口甜喎.....:027:
好事發生就係我的病好了好多......:098:
你真係好......我當然會開開心心咁過啦.....

咁多人疼愛我......我一早已經知你不是我的唯一.....
所以我一路都係叫你 RAY囉.
只有你先叫我 甜心......:096: :096:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 02:17 PM 發表 查看引用來源
到而家都未食....
做咩唔食飯呀~
你好瘦的了€想比風吹走嗎~

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:17 PM 發表 查看引用來源

哈....咁睇黎你真係日日做到冇停手:096:
係呀......
成日都係咁的

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

我對個個都好好架.......係呢到.:096:
咁我都睇得出:096:
但你係唔比人幻想下都有既:096:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 02:17 PM 發表 查看引用來源
到而家都未食....
,下....點解呀....
快D食小小野啦....對個胃唔好呀

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-21 02:20 PM 發表 查看引用來源

我會的了~我會盡我努力令所有客人都會得到幸福
你也加油了€:036:
你加油丫...我睇好你架:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:22 PM 發表 查看引用來源

係呀......
成日都係咁的
咁真係辛苦你了,,,,唔怪得你會變成一隻病貓:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:21 PM 發表 查看引用來源

RAY...人地邊夠你把口甜喎.....:027:
好事發生就係我的病好了好多......:098:
你真係好......我當然會開開心心咁過啦.....

咁多人疼愛我......我一早已經知你不是我的唯一.....
所以我一路都係叫你 RA ...
咁都唔錯呀~給你一仲我會重視你的感覺~
病好了是一件好事~但小心個低未清..
樣我攬你一會給你一點溫暖..~
不會再有其他病..有機會入侵到甜心你的身體..
我會好好地保護你的~:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆