上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:02 PM 發表 查看引用來源

我都覺得幾好聽:023:
你有支持我都覺1自己一定得呢...咁你要留定隻手比我:027:
隻手冇得留.....:122:

因為打字要用.....天天都要用.....:071:

唔係點做快打手.....
邊做野. 邊同你地傾呀......
仲要加 MSN D 客呢.........

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:04 PM 發表 查看引用來源

有你哩句我就真係放心晒...仲好甜添:027:
咁你昨天早上令我咁甜.....

我點都要俾你甜下O既..........

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:05 PM 發表 查看引用來源

隻手冇得留.....:122:

因為打字要用.....天天都要用.....:071:

唔係點做快打手.....
邊做野. 邊同你地傾呀......
仲要加 MSN D 客呢.........
哈....你咁講又有道理wor:023:
咁你留返你唔駛打野果時比隻手我咪得囉:023:
原來小咪係咁忙架...等我以為佢好得閒架添:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:05 PM 發表 查看引用來源

咁你昨天早上令我咁甜.....

我點都要俾你甜下O既..........
咁真係好多謝你對我咁好丫:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

你打錯了.....

我係 ray 既 甜心......佢不是我的甜心.....
咁佢係呢到的男公關......把口一定甜的啦.
你冇見佢, 對個個都咁sweet的嗎?

你要爭贏.......咁努力d囉.:027:
甜心...今日把口仲甜過我喎~:023:
有好事發生了~作為男公關我當然希望你開心~
我既甜心愈開心愈好!!
我唔想甜心只係比我一個人疼愛...
我愈給你愛就等如叫你愈痛苦..
因為我不能做你的唯一...
不用爭...能給你最大快樂的人..我都會接受

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

哈....你咁講又有道理wor:023:
咁你留返你唔駛打野果時比隻手我咪得囉:023:
原來小咪係咁忙架...等我以為佢好得閒架添:023:
小咪係忙架....

不過都鍾意吹水....
減壓.......

我唔洗打字時的手......已經是睡覺中.......

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

咁真係好多謝你對我咁好丫:027:
加油了~為左得到甜心..

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:13 PM 發表 查看引用來源

小咪係忙架....

不過都鍾意吹水....
減壓.......

我唔洗打字時的手......已經是睡覺中.......
哈....咁睇黎你真係日日做到冇停手:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:45 PM 發表 查看引用來源

celia
你呢. 食飯未呀.
到而家都未食....

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-21 02:14 PM 發表 查看引用來源

加油了~為左得到甜心..
我地一齊加油丫...一齊令佢開心呢:122:
咁上黎玩緊係要全部人都開心呢...咁先有上黎玩既意義:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆