上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 02:10 PM 發表 查看引用來源

係?... 做我第1個?.....
咁好啦... 見你咁有誠意...:025:
我0既第一次就交比你啦...
你要溫柔d呀... :096:
咁你快d出番本小說啦:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 02:24 PM 發表 查看引用來源

咁你快d出番本小說啦:096:
吹水都可以出小說就勁啦... 我只係唸下家炸...
我0既自傳,有咩好講... 未係凡人一個:029:

頂盡都只係 小淫賊 一個... hahaha:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 02:48 PM 發表 查看引用來源

吹水都可以出小說就勁啦... 我只係唸下家炸...
我0既自傳,有咩好講... 未係凡人一個:029:

頂盡都只係 小淫賊 一個... hahaha:096:
oh’原來如此,,,,,:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 02:49 PM 發表 查看引用來源

oh’原來如此,,,,,:096:
嘩~ 你唔死覆得咁hi快呀?...
人地以為我地msn 緊...:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 02:51 PM 發表 查看引用來源

嘩~ 你唔死覆得咁hi快呀?...
人地以為我地msn 緊...:096:
有幾hi快呀:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 02:52 PM 發表 查看引用來源

係喎,團長好似未去過我個post參觀喎...:043:

呢度... 細心呢? 唔駛問...:096:
http://www.188channel.com/viewth ... age=26#pid114160382

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-22 02:52 PM 發表 查看引用來源

見到妳咁…:044:
我都好心痛呀…:043:

【我想做淫賊】~

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-22 03:02 PM 發表 查看引用來源
呢度... 細心呢? 唔駛問...:096:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7792036&page=26#pid114160382
冇心機睇:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆