上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  163.6k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:36 發表 查看引用來源
呵呵呵,人家就是这种粘人的小女人~~
是真的嗎?😆😆😆

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:37 發表 查看引用來源
根据以往的所有经验呢。。。我是属于小小声的那种,就不会很大声,不喜欢做作,也可能是因为我平时说话就比较小声吧
原來師妹是溫柔煩類型🥰😂諗起都正😍

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:46 發表 查看引用來源
对对,我也有说过要跟他一起健身的,他答应我说他那边的会员到期之后就转过来我这边~~
可是话说回来,我的女性朋友为什么要羡慕我呢?
兩個字, 性福
我帶埋皇上去見以前舊同學, 年齡相近, close 少少果d 會講起性生活
雖然佢地已經有小朋友而我地仲未, 但依然俾人妒忌囉
同本宮玩得埋o既不分男女都係有少少痴線把口唔識收o既, 其中一個單身中女甚至話
如果有日我同老公嘈交鬧離婚, 記得通知佢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 08:41 發表 查看引用來源
我还真的没试过这样玩哦。。。男生会不会很不舒服的呢?
唔係會唔會, 係必須
叫得做體罰就係必須要令人覺得有痛苦
不過呢個其實未係重點 重點係你既然搞到我唔happy, 就有責任氹返我笑
行刑之前條友好配合o架, 主動捉我對腳或者個頭去搞佢下面, 仲好舒服咁仰天長歎
跟住射左精就一百八十度轉變, 變成痛苦呻吟, 又辛苦又無助又唔敢推開我
每次收手之後都係我o係度哈哈大笑

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-17 09:01 發表 查看引用來源
是真的嗎?😆😆😆
呵呵呵,应该是吧?不然他不会说我像个婴儿那样,叫我小baby

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-17 09:02 發表 查看引用來源
原來師妹是溫柔煩類型🥰😂諗起都正😍
烦?烦??烦???

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-17 11:24 發表 查看引用來源

兩個字, 性福
我帶埋皇上去見以前舊同學, 年齡相近, close 少少果d 會講起性生活
雖然佢地已經有小朋友而我地仲未, 但依然俾人妒忌囉
同本宮玩得埋o既不分男女都係有少少痴線把口唔識收o既, 其中一個單身中女 ...
你们会谈起性生活的哦?我都不是很好意思直接说出来呢
你的中女朋友那么直接哦?抢老公

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-17 11:32 發表 查看引用來源

唔係會唔會, 係必須
叫得做體罰就係必須要令人覺得有痛苦
不過呢個其實未係重點 重點係你既然搞到我唔happy, 就有責任氹返我笑
行刑之前條友好配合o架, 主動捉我對腳或者個頭去搞佢下面, 仲好舒服咁仰天長 ...
看你们的故事,真的好搞笑

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 19:48 發表 查看引用來源
烦?烦??烦???
打多咗個字,sorry🙏🏾😆

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-17 19:47 發表 查看引用來源
呵呵呵,应该是吧?不然他不会说我像个婴儿那样,叫我小baby
小KOEY BABY 😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆