上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:48 PM 發表 查看引用來源

係呀.....
你可以用多d誠意囉.......我都留左個位俾你叫小咪啦.......傻貓.....:036:

係呀, 女先可以抱抱......男既係拖拖ha ha:096: :096: :096:
咁你都比咁多勇氣我...咁我就比心機啦:027:
咁有拖拖都好過冇丫:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

係唔係架....我怕好多人排緊wor:023:
呵...真係唔知呢...你自己去感受下:096:
冇人.......排放心......

我會用心......慢慢去 FEEL

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:51 PM 發表 查看引用來源

係喎 加 REMARKS 先.:096:

你又失蹤..........我唔會再去追蹤......你放心:071:
咁你快d加.....一陣你又會唔記得架啦:096:
哈....真係唔知呢...好睇心情架咋:122:
不過3點一定會叫你囉:122:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-21 01:52 PM 發表 查看引用來源

下...我成日覺得我影相唔上鏡傢喎
唔係呀......OK 呀.....

你依家呢張咪幾好囉.......

我想睇呀......影啦.........PLEASE:023: :023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:53 PM 發表 查看引用來源

冇人.......排放心......

我會用心......慢慢去 FEEL
咁好啦,,,我都慢慢排啦:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:53 PM 發表 查看引用來源

咁你都比咁多勇氣我...咁我就比心機啦:027:
咁有拖拖都好過冇丫:122:
勇氣.......呢首歌係我的最愛呢.......

你要比心機啦....:027:

拖拖........HA HA:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:59 PM 發表 查看引用來源

咁好啦,,,我都慢慢排啦:122:
好啦......留左個位俾你.排......
小咪會等.

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:59 PM 發表 查看引用來源

勇氣.......呢首歌係我的最愛呢.......

你要比心機啦....:027:

拖拖........HA HA:023:
我都覺得幾好聽:023:
你有支持我都覺1自己一定得呢...咁你要留定隻手比我:027:

老細 WILL我地要加快D 吹完呢版呀....:122:

昨天狼仔講過......今個星期日去到第三版佢就上半身.唔著影相...

POST上來一個月......:071:

我地呢到好多女仕都在等呀

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 02:01 PM 發表 查看引用來源

好啦......留左個位俾你.排......
小咪會等.
有你哩句我就真係放心晒...仲好甜添:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆