上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.9k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:55 PM 發表 查看引用來源

相信我啦,怕,一定會有,但係呢個世界無話完全無路可退。

總有一個會了解妳既人出現既,或者果個人唔完美,不過反正都傷到周身痛,痛多幾次就麻木架啦~

而且,女人通常都係愛情狂!

到時妳不知不覺間 ...
小狼都冰冰其實幾相似...可能因為星座關係...都係愛不停0既人:122:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 07:57 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯,一齊去玩下開心下:071:

話唔定到時妳睇中左邊個男公關,同我講,我靜雞雞打包,等妳拎番屋企!
可能佢會睇中小狼:036:

係wo~~你地聽日去唱k bor ~~~
玩得開心d:036:

KIKI洗完白白..香晒先上黎GA~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-12 08:07 PM 發表 查看引用來源

:036: :036: 可能果個係你喎~~哈哈:097: :097:
哈哈,帶隻狼番屋企,妳自己諗清楚自好:025:  :027:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-12 08:10 PM 發表 查看引用來源
大不了你冇要哥哥要
哥哥應該保護妹妹啦:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-12 08:08 PM 發表 查看引用來源

憧憬......冰冰比較現實~ 有0的0野係自己去建立0既~
雖然而家歸零...但冰冰會再努力~~~
冰冰好型:023: !! 比心機~!下次搞個媾仔團!哈哈!一齊出去媾仔:071: :027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-12 08:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈,帶隻狼番屋企,妳自己諗清楚自好:025:  :027:
我驚到時狼都要變芝娃娃

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 08:09 PM 發表 查看引用來源

我突然諗返起個陣同表姐去玩千秋...
係上面飛左落黎--''...痛到死
返到屋企唔夠膽同媽媽講..但最後都係斜媽媽發現左:029:
哈哈~我都試過係上面飛落黎啊!好鬼痛XD

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-12 08:11 PM 發表 查看引用來源
係wo~~你地聽日去唱k bor ~~~
玩得開心d:036:
妳一齊黎玩下丫麻, 反正7點先集合, 應該8點左右開始~ 12就散:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆