上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-23 10:30 AM 發表
067622-JUN-2008
22:20 過關
8X1
入球大細
入球大細
入球大細
讓球
讓球
讓球
主客和
讓球
星期日 35 約旦 (主) 對 土庫曼 (客)
細  @ 1.80
星期日 37 伊朗 (主) 對 科威特 (客)
細  @ 1.95
星期 ...
條飛你架 ?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-23 11:13 AM 發表

條飛你架 ?
yes:026:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-23 10:30 AM 發表
8X1
入球大細
入球大細
入球大細
讓球
讓球
讓球
主客和
讓球
細  @ 1.80
細  @ 1.95
星期 ...
你問我,我實要彭美拉斯,不過我唔會要法林明高:043: :043: :044: :044:

好耐都冇留言

引用:
原帖由 percyng 於 2008-6-23 11:20 AM 發表

你問我,我實要彭美拉斯,不過我唔會要法林明高:043: :043: :044: :044:
星期六,日又上咗大陸,得鬼閑問你咩....:026:
厘條飛都係搭火車時刨....:026: 彭美拉斯作客屎過乜....開平手盤係怪怪地,但真係唔敢要佢...:046: :046:

回覆 #3405 tc6060 的帖子

臨尾香?:030:

回覆 #3406 cocu6226 的帖子

想死....:043: :043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-23 11:43 AM 發表
想死....:043: :043: :043:
:029: :029: :029: 我呢幾日都輸左好多

引用:
8X1
入球大細
入球大細
入球大細
讓球
讓球
讓球
主客和
讓球
細  @ 1.80
細  @ 1.95
星期 ...
:044: :044: :044: 8x1 200
中左咪...

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2008-6-23 12:37 PM 發表

:029: :029: :029: 我呢幾日都輸左好多
x2:043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆