上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源
你好似好得閒wo~:122:做緊咩呀:036:
celia
你呢. 食飯未呀.

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

你打錯了.....

我係 ray 既 甜心......佢不是我的甜心.....
咁佢係呢到的男公關......把口一定甜的啦.
你冇見佢, 對個個都咁sweet的嗎?

你要爭贏.......咁努力d囉.:027:
乜原來係咁架:023:
但我把口都冇佢咁甜..即係唔駛爭都輸啦...我唔想咁瘀丫:023:
更何況你尋日都話你係要女抱抱呢...男既你唔駛佢地抱你架:023:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源
你好似好得閒wo~:122:做緊咩呀:036:
係丫...係超得閒....因為待業中嘛:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 13:44 發表 查看引用來源

我記得呀.
四嫂生日囉......:036:
我以為你放工先去呀....

原來係你都放假.......:096: :096: :096:
今晚著咩呀. 學生哥:023:
潮爆既校服呀:096: :096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源

多名多數.....自己都快唔記得........

咁 3點就知了.......:027:
咁所以你自己咪寫低晒囉:122:
係架...到時你就知架啦...可能到時我又失蹤左呢:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 01:42 PM 發表 查看引用來源

放心呢條隊.....冇人排.....:122:
ha ha

我估係扮簡單多d:096:
係唔係架....我怕好多人排緊wor:023:
呵...真係唔知呢...你自己去感受下:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:45 PM 發表 查看引用來源

乜原來係咁架:023:
但我把口都冇佢咁甜..即係唔駛爭都輸啦...我唔想咁瘀丫:023:
更何況你尋日都話你係要女抱抱呢...男既你唔駛佢地抱你架:023:
係呀.....
你可以用多d誠意囉.......我都留左個位俾你叫小咪啦.......傻貓.....:036:

係呀, 女先可以抱抱......男既係拖拖ha ha:096: :096: :096:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

潮爆既校服呀:096: :096:
:023: .......貓B 好想睇.....:023: :023:

WILL 老細記得影D相返來俾我睇可以嗎?:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

咁所以你自己咪寫低晒囉:122:
係架...到時你就知架啦...可能到時我又失蹤左呢:096:
係喎 加 REMARKS 先.:096:

你又失蹤..........我唔會再去追蹤......你放心:071:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-21 13:50 發表 查看引用來源

:023: .......貓B 好想睇.....:023: :023:

WILL 老細記得影D相返來俾我睇可以嗎?:027:
下...我成日覺得我影相唔上鏡傢喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆