上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.8k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:08 PM 發表 查看引用來源

R 團裡面貢多組, :smile_o12:
有猜得, 有飲得, 有溝得, 有吹得!:smile_o11:
你跟边組先!:smile_o01:  
有咩好提議呢:smile_o06:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:08 PM 發表

有猜得, 有飲得, 有溝得, 有吹得!:smile_o11:
貢我係邊組????

引用:
原帖由 CP~WIN 於 30-6-2009 19:11 發表 查看引用來源

有咩好提議呢:smile_o06:
呢樹D兄弟个个都幾瓣都得喎!:smile_o12:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:14 PM 發表 查看引用來源

呢樹D兄弟个个都幾瓣都得喎!:smile_o12:  
慢慢學習學習先...

引用:
原帖由 type-r929 於 30-6-2009 19:13 發表 查看引用來源

貢我係邊組????
你应該話自己乜撚都唔得, 貢至低調嘛!:smile_o01:

不過你講都冇人会信架喇!:smile_39:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:16 PM 發表

你应該話自己乜撚都唔得, 貢至低調嘛!:smile_o01:  
係既, 多謝頭目又袋錢落我袋...:smile_14:

引用:
原帖由 type-r929 於 30-6-2009 19:19 發表 查看引用來源

係既, 多謝頭目又袋錢落我袋...:smile_14:
喂喂! 要还嫁!:smile_o02:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:20 PM 發表

喂喂! 要还嫁!:smile_o02:  
唔係當跌撚左咩....:smile_40:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-30 07:13 PM 發表 查看引用來源

貢我係邊組????
常仔唔彥組~~

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 07:08 PM 發表 查看引用來源

我乜都唔得,唔猜得、唔飲得、唔溝得、唔吹得。咁是咪唔好 join R 團?

但是我又好想去!

唯有揾有錢佬 D 女幫手,幫我猜、幫我飲、幫我溝、幫我吹!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆