上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-28 10:50 PM 發表 查看引用來源

上個post問到而家先覆,唔方便:smile_45:
你唔識趣,要我答呀:smile_45: 唔答你都要問,我唔想見到你,清楚未:smile_o02:
仲想我要幾清楚答

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-28 10:50 PM 發表 查看引用來源
訓未AR:smile_o09:
訓啦, 一見佢入來,我就想走:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:56 PM 發表 查看引用來源

訓啦, 一見佢入來,我就想走:smile_43:
算啦~~~~~~~

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 22:48 發表 查看引用來源

我同阿婆2位:smile_38: 你買左邊日通知我:smile_38: 30/6俾錢你:smile_40: 一定唔好星期一,五呀,我最忙夜收工:smile_42:
佢地報埋名都會同阿婆睇? 還是我地私下解決?

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 22:55 發表 查看引用來源

你唔識趣,要我答呀:smile_45: 唔答你都要問,我唔想見到你,清楚未:smile_o02:
仲想我要幾清楚答
唔好咁, 大家都仲係朋友嘛:smile_o14:

點解好似好有火葯味:smile_41: ....咁你地有乜規則嫁,,如果唔係出到來會啖驚驚:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:55 PM 發表 查看引用來源

仲想我要幾清楚答
歡唔歡迎都出句聲丫:smile_45:
我冇對妳唔住,我只係想出嚟玩:smile_42:
妳介意咪算law,以後唔打攪妳:smile_39:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-28 11:07 PM 發表 查看引用來源
點解好似好有火葯味:smile_41: ....咁你地有乜規則嫁,,如果唔係出到來會啖驚驚:smile_13:
有時係咁JA,唔駛驚~~~

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-28 11:08 PM 發表 查看引用來源

歡唔歡迎都出句聲丫:smile_45:
我冇對妳唔住,我只係想出嚟玩:smile_42:
妳介意咪算law,以後唔打攪妳:smile_39:
冷靜D冷靜D.................

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-28 11:09 PM 發表 查看引用來源
冷靜D冷靜D.................
我好冷靜,我只想去唱K,
唔歡迎算數:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆