上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.3k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 01:41 AM 發表 查看引用來源

咁我應該點識做呀:smile_41:
幫佢霸住個厠所囉....哈哈

引用:
原帖由 kwc2003 於 23/6/2009 01:43 AM 發表 查看引用來源

幫佢霸住個厠所囉....哈哈
要我坐厠所:smile_38:...

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 01:47 AM 發表

咁又唔使咁慘:smile_39: .......或者等佢入去搜身既時間你扮等去厠所:smile_30:.....唔使俾我地班凡人阻住....等佢有足夠時間顯神蹟:smile_38:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 01:47 AM 發表 查看引用來源
no, 係守門大將軍 :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 kwc2003 於 23/6/2009 01:54 AM 發表 查看引用來源

咁又唔使咁慘:smile_39: .......可以等佢入去搜身既時間你扮等去厠所:smile_30:...唔使俾我地班凡人阻住....等佢有足夠時間顯神蹟:smile_38:
咁我最低限度都要坐近廁所啦,佢成晚都捉女入去嘅話,我咪唔洗玩啦:smile_45:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 02:04 AM 發表

咁我最低限度都要坐近廁所啦,佢成晚都捉女入去嘅話,我咪唔洗玩啦:smile_45:
咁我就唔知啦...因為我第一選擇唔係睇神蹟....而係同自己條女玩兼保護一下自己條女

引用:
原帖由 kwc2003 於 23/6/2009 02:08 AM 發表 查看引用來源

咁我就唔知啦...因為我第一選擇唔係睇神蹟....而係同自己條女玩兼保護一下自己條女
但我嘅第一選擇係玩喎:smile_13:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 02:13 AM 發表

所以神蹟不可強求:smile_13:......凡人自己HAPPY最緊要:smile_o01:.....

我期待緊下次一定要找個靚女坐檯先得:smile_o06: !!!

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-23 02:13 AM 發表 查看引用來源
我嘅第一選擇都係玩, 不過係玩人地啲女 :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-23 02:18 AM 發表

我嘅第一選擇都係玩, 不過係玩人地啲女 :smile_o01::smile_o01:
你玩人地啲女:smile_47: .......唔怕返房俾你個老婆大人大懲罰嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆