上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.3k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-9 12:59 PM 發表 查看引用來源

今個星期我 FD 約我去佢 FD 個生日! 黎唔到!!:smile_39:  

去 D 樓上 BAR! 我對 BAR 真係麻麻地!! 對 BRA 就.....:smile_47: :smile_47:
香港蒲真係唔0岩我....除非.....唔使錢...:smile_30:

引用:
原帖由 ma_wai 於 2009-7-9 01:23 PM 發表 查看引用來源
my friend is male , but he said the KO quite polite because they mainly for $$.
咁我上次真好彩....見我係香港人就即放

不過早排既見標係女仔....所以港男唔搞

可能依排轉左政策啦...嘩~依排真係唔會去

各位C兄午安,午間一推:smile_15:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-9 01:39 PM 發表 查看引用來源

總有地方安全既..跟得我玩你就放心啦

你幾時生日呀?..有排喎好似
國慶日呀!!:smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-9 01:39 PM 發表 查看引用來源

香港蒲真係唔0岩我....除非.....唔使錢...:smile_30:
香港蒲 CLUB 就 OK!! BAR 真係唔得!! 除非同 D 女傾心事!!:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-9 03:01 PM 發表 查看引用來源

香港蒲 CLUB 就 OK!! BAR 真係唔得!! 除非同 D 女傾心事!!:smile_30:
唔查牌就ok既......:smile_45:

支持天哥:smile_38:

引用:
原帖由 樟深 於 2009-7-10 01:16 AM 發表 查看引用來源
支持天哥:smile_38:
樟深依排有咩搞作呀~~

好耐冇睇你包膠喇喎~~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-10 12:41 AM 發表 查看引用來源

唔查牌就ok既......:smile_45:
發緊夢就有可能 .........:smile_27:  哩排 D 新聞咁勁........:smile_42:  BOWTIE 又要轉移題目黎掩飾佢既無能.........:smile_30:  

唔查牌就真係奇蹟!!!:smile_39:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-10 02:13 PM 發表 查看引用來源

發緊夢就有可能 .........:smile_27:  哩排 D 新聞咁勁........:smile_42:  BOWTIE 又要轉移題目黎掩飾佢既無能.........:smile_30:  

唔查牌就真係奇蹟!!!:smile_39:
上星期高佬文去我地果次去果間..竟然冇查牌...

我話你真係時運高...實好好玩啦

但佢話悶到仆街....個場大部份雜扒中女....3點幾仲打埋D"眼睛想旅行"D N年舊歌.....:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆