上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈詩

收藏  |  訂閱
737  6.4k

有冇女比禾攬攬~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-5-13 17:35 發表 查看引用來源

我不扭都係敢~~喎係俾d無敵金指插死左啦~~
係呀.......... 果d 金手指簡直無處不在呢

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-5-13 05:36 PM 發表 查看引用來源

敢好少阿姐唔煩既~~只係睇下佢煩你個d野係咪麻煩野黎je~~
同一份野(本身唔係我既工作)~叫你做又要催你快
做完俾佢, 佢又有野改~如是者
所謂要快同趕既野...拖足一個星期....一日改3次
自己既野..根本冇時間做:smile_27:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-5-13 17:38 發表 查看引用來源
有冇女比禾攬攬~~~:smile_38: :smile_38:
厘件辣妹岩唔岩.........

:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-5-13 05:36 PM 發表 查看引用來源

以前果代就得
而家............. 好難囉,:smile_03: :smile_03:
而家係叫渠地比啖犯禾蝕

一人分半碗,就有兩碗犯

引用:
原帖由 好味道 於 2009-5-13 05:37 PM 發表 查看引用來源

係呀.........做cs有時遇著d 客麻鬼煩
個上c 又唔撐自己既
真係好惡做
係喎
搵大粒既~~
佢又笠水唔聽....叫我啃埋:smile_39:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-5-13 05:38 PM 發表 查看引用來源
我啦錫錫 :smile_46:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-5-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

厘件辣妹岩唔岩.........

:smile_03: :smile_03: :smile_03:
粗粗地攬字先lor~~:smile_45: :smile_45:

坐陣先 :smile_46:

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-5-13 17:39 發表 查看引用來源

而家係叫渠地比啖犯禾蝕

一人分半碗,就有兩碗犯
早抖啦你.............而家發夢早唔早左d,:smile_03: :smile_03:

靠人不如食自己罷啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆