上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(57)

收藏  |  訂閱
756  6.0k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-7 05:56 PM 發表 查看引用來源

佢要幾年後先睇到你既教誨架
時間過得真係快..又係時候講byebye:smile_34:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-5-7 05:59 PM 發表 查看引用來源

時間過得真係快..又係時候講byebye:smile_34:
約左埃核屎做尖呀.......

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-7 06:01 PM 發表 查看引用來源

約左6x呀

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-7 06:01 PM 發表 查看引用來源

換左女神啦咩?開新FILE!!!!!:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-5-7 06:04 PM 發表 查看引用來源

約左6x呀
埃核屎......8x喎......:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-7 06:04 PM 發表 查看引用來源

換左女神啦咩?開新FILE!!!!!:smile_38::smile_38::smile_38:
女乜鬼野神呀.....都已經係佢既人啦.........:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-7 06:06 PM 發表 查看引用來源

埃核屎......8x喎......:smile_13: :smile_30:
灣仔碼頭去小西灣架喎…

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-7 06:07 PM 發表 查看引用來源

女乜鬼野神呀.....都已經係佢既人啦.........:smile_30:
一早知啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-7 05:56 PM 發表

佢要幾年後先睇到你既教誨架
通常你果D, 唔洗囉, 即刻睇到:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 06:10 PM 發表 查看引用來源

通常你果D, 唔洗囉, 即刻睇到:smile_45: :smile_45:
妳吾好咁留意我啦…阿邊個高我三個半頭…我會死得好無毛菇…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆