上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.4k

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 11:29 AM 發表 查看引用來源
風濕呀:smile_41: :smile_35: 唔好去咁盡喇:smile_35:
我諗係d軟骨卦....:smile_35:

食個早餐先:smile_43:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 11:28 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 咁要留醫...應該唔過萬都8千....
不過最緊要狗狗無事啦
我知啦..你呢個秘密我唔會同人講架...:smile_30:
:smile_24:係呀...佢話之前已經有病...所以今次病病更加擔心...:smile_13:
haha...唔該晒你呀....個秘密無乜人知架咋:smile_44:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-26 11:22 AM 發表

唔飽但都算係叫食左d野lor
咁吹多陣, 可以去訓.  不過唔好訓咁耐, 如果唔係, 今晚又唔訓得~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-26 11:24 AM 發表 查看引用來源

你地之前傾果時, 我唔在場, 唔知大家既planning...:smile_13:
我都係聽團長指示:smile_13:
:smile_13: 哦..越講越多節目咁:smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-26 11:23 AM 發表
攬攬3d 你啱時間返嚟接我更喇 :smile_43:
慢行~~   食多個包喇~~:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 11:28 AM 發表 查看引用來源
你唔扮可憐睇下喇,臭臭都冇得你食呀
:smile_27:扮可憐得臭臭食....貢我寧願唔扮:smile_34:

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-26 11:31 AM 發表 查看引用來源

下.無事啊嘛.你:smile_41:
一向都有少少事, 求先整到佢, 突然好痛.....:smile_39:

閃食早餐, 一陣傾過

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-26 11:31 AM 發表

飽d會易訓d
咁你有冇乖乖地食飽先:smile_38:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-26 11:28 AM 發表 查看引用來源

原來好戲在後頭
一日食足4餐架..大記焗豬又好味:smile_40:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-26 11:32 AM 發表

咁吹多陣, 可以去訓.  不過唔好訓咁耐, 如果唔係, 今晚又唔訓得~~:smile_30: :smile_30:
今晚多數又會見到我ga la :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆