上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【202】

收藏  |  訂閱
738  3.9k

分左手都6年了~~
分手係~~可能我個時成日都唔理佢~~
佢識左第2個~~俾我知道~~哈~~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 07:08 AM 發表

咁你會5會冷莫咗d ar :smile_41::smile_41:
咁呢個當然唔係我啦~~
大細路一名

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 07:18 AM 發表 查看引用來源
分左手都6年了~~
分手係~~可能我個時成日都唔理佢~~
佢識左第2個~~俾我知道~~哈~~
你做咩唔理佢 ar 佢識左第2個.....係佢有原因 ar :smile_35: 俾你知道咪好嬲 lor :smile_35:

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-25 07:20 AM 發表 查看引用來源

咁呢個當然唔係我啦~~
大細路一名
禁妳覺得自己容易開心嗎~~~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 07:21 AM 發表 查看引用來源

你做咩唔理佢 ar 佢識左第2個.....係佢有原因 ar :smile_35: 俾你知道咪好嬲 lor :smile_35:
禁個時同佢生活都耐左好平淡了~~愛情都升華感情了~~有想過同佢結婚的~~
可能就係因為好似家人的感覺因此沒有想過佢會係出面有別的男朋友~~
當時我見到佢同第2個男仔一齊~~
我冇咩特別感覺~
只係send左個sms話俾佢知我見到佢~~同時覺得佢好幸福~~之後就同佢講我一個人不會在家~~
成個過程都好平靜~~冇咩特別~~哈

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 07:22 AM 發表

禁妳覺得自己容易開心嗎~~~
都ok 易開心

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-25 07:36 AM 發表 查看引用來源

都ok 易開心
樂天個性~~很不錯呀~~^^

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-25 07:20 AM 發表 查看引用來源

咁呢個當然唔係我啦~~
大細路一名
大細路 先好玩 ma :smile_46:

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 07:25 AM 發表 查看引用來源

禁個時同佢生活都耐左好平淡了~~愛情都升華感情了~~有想過同佢結婚的~~
可能就係因為好似家人的感覺因此沒有想過佢會係出面有別的男朋友~~
當時我見到佢同第2個男仔一齊~~
我冇咩特別感覺~
只係send左個sms話俾 ...
咁你地又平淡d ar :') d 女仔要玩要氹呀 咁如果再有會5會又平淡 ar :smile_35:

哈哈~~我個人好容易平淡~~~我唔係好喜歡大起大落的感情~~我喜歡細水長流~~~哈哈哈哈~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆