上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[89]

收藏  |  訂閱
740  6.2k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-14 06:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 細個無人同我傾...同社工傾:smile_39:
個社工係咪好靚仔呢

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:18 PM 發表 查看引用來源

今次特別痛 .. 個 e 生落少左麻醉藥 ... 慳皮:smile_24:
都叫你未成日咪講大話...........:smile_35:
YOU HAVE TODAY:smile_34:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 06:16 PM 發表 查看引用來源

吳講得
乞人憎:smile_45:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-4-14 06:11 PM 發表 查看引用來源

將你個簽名,唔要頭個句,然後同個小朋友講,睇佢點反應。:smile_14:
青春期係咁個喎,你都經歷過喇。
:smile_39: 唉...自己都未搞得掂自己...有時好難教地既小朋友..雖然佢係SISTER個仔黎:smile_39:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:19 PM 發表 查看引用來源

嚇到面都青
怕你唔青咋.........我仲驚

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 06:14 PM 發表 查看引用來源

你邊日唔古怪吖
:smile_39: 有既....有人陪咪唔古怪囉:smile_13:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:18 PM 發表 查看引用來源

今次特別痛 .. 個 e 生落少左麻醉藥 ... 慳皮:smile_24:
我都巧怕........仲會痛幾日:smile_39:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-4-14 06:16 PM 發表 查看引用來源

你唔覺我地細路果陣好蠢架咩 ... 我就覺嘞:smile_35:
:smile_13: 好蠢好蠢:smile_39:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-14 06:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 細個無人同我傾...同社工傾:smile_39:
慢慢教啦......唔撞過板唔會成長:smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 06:19 PM 發表 查看引用來源

都叫你未成日咪講大話...........:smile_35:
YOU HAVE TODAY:smile_34:
就係講得大話少, 自己唔識甩 .. 要比錢剝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆