上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友之<<琼姐私房菜>>

收藏  |  訂閱
739  6.5k

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-3-20 02:30 PM 發表 查看引用來源

迫人做你條女...
重狼過索馬里d海盜:smile_30:
我來自加勒比海~:smile_46:

引用:
原帖由 mictong 於 2009-3-20 02:30 PM 發表 查看引用來源
你係其中一個~
我會ga..不過係推住bb車時..
唔好比位我入你...我而家心情唔多好:smile_22:

引用:
原帖由 mictong 於 2009-3-20 02:31 PM 發表 查看引用來源
我來自加勒比海~:smile_46:
你就係打手槍船長?:smile_30:

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-3-20 02:29 PM 發表 查看引用來源

不過有好多阿婆都唔好虾ga...
不過我見阿婆拾...多過阿伯...

同埋有無發現好多男人都好縮骨...
用MTR lift d 人...10個有7個係男...
重要係衝去爭住坐tim
我鐘意行樓梯多 d. 唔鐘意浪費時間係度等 lift .

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-20 02:35 PM 發表 查看引用來源

我鐘意行樓梯多 d. 唔鐘意浪費時間係度等 lift .
係啦..唔明d pk...有力衝去爭入lift都唔行多幾步...:smile_42:

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-3-20 02:33 PM 發表 查看引用來源

算啦 , 果個垃圾婆都係一樣好辛苦既. :smile_24:

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-3-20 02:33 PM 發表 查看引用來源

而家心情唔多好??

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2009-3-20 02:35 PM 發表 查看引用來源

你就係打手槍船長?:smile_30:
莫非你係我其中一個砲灰?:smile_46:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-20 02:38 PM 發表 查看引用來源

算啦 , 果個垃圾婆都係一樣好辛苦既. :smile_24:
我明...可能執完攪到一地都係垃圾啦。
我係清潔工都會x人

引用:
原帖由 mictong 於 2009-3-20 02:39 PM 發表 查看引用來源
而家心情唔多好??
你都係去瞓一陣啦...:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆