上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,89

收藏  |  訂閱
740  7.2k

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-1-31 02:07 PM 發表 查看引用來源
咁就買可蘭經好𪊲喇.....隨時有70個老婆:smile_30:
happy哥呀.你都好寸呀:smile_14: .咁大貪呀.因住冇命呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-31 02:05 PM 發表 查看引用來源

請問你未見過我的呀..........咁
蓉兒是個衰芷若.真人樣醜不能言.唔信你問happy哥.包你見到唔食飯,,,,,,,,,,,,飽了:smile_39:
你愛女子是容易,只要銷定個目標,千萬不能心花枝,否則美女也走了:smile_30: :smile_ ...
咁咪可以順便減肥....
女子懷中滿哥兒~目標不清難前行...
百中選一擇中她~原來只是煙雲消...

:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 happy19man 於 2009-1-31 02:09 PM 發表 查看引用來源
咁難答.... :smile_43:
快答呀,明明又來考你了 ,快呀,要公正的答呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-31 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁咪可以順便減肥....
女子懷中滿哥兒~目標不清難前行...
百中選一擇中她~原來只是煙雲消...
咁呀.我要開間蓉兒fit fit house,包你秀一瘦.願你英俊到明天:smile_30: :smile_30: 大後日打回原形
你寫到個字是清/我也是個好紅娘
今次就來help help  you.美人ching ching會等你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-31 02:11 PM 發表 查看引用來源

happy哥呀.你都好寸呀:smile_14: .咁大貪呀.因住冇命呀:smile_30: :smile_30:
:smile_34: 如果係可蘭經.....果70個老婆都係要無命之後先有架喇:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-30 11:31 PM 發表 查看引用來源

蓉兒點樣變態法,唔使驚,講比文曲聽下~ :smile_40:
,我喜歡打人的.哈哈.我的 fd是知道的:smile_30: :smile_30: :smile_30: 不是玩的打/是出力咁打呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-31 02:16 PM 發表 查看引用來源

咁呀.我要開間蓉兒fit fit house,包你秀一瘦.願你英俊到明天:smile_30: :smile_30: 大後日打回原形
你寫到個字是清/我也是個好紅娘
今次就來help help  you.美人ching ching會等你:smile_30: :smile_30:
條老野係我BOSS~~

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-1-31 02:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_34: 如果係可蘭經.....果70個老婆都係要無命之後先有架喇:smile_30:
你唔係要玩謀殺呀:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-31 02:21 PM 發表 查看引用來源

條老野係我BOSS~~
你話ching ching是,,,,,,,,,,,,,,,:smile_14: :smile_14: 唔係呀.她不是呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-31 02:22 PM 發表 查看引用來源

你話ching ching是,,,,,,,,,,,,,,,:smile_14: :smile_14: 唔係呀.她不是呀
乜你唔知呀~你少去CHINGCHING家....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆