上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[23]

收藏  |  訂閱
742  4.6k

引用:
原帖由 080709 於 2009-1-28 10:36 PM 發表 查看引用來源
不如放左佢  
新年流流...放生好呀:smile_38:

條腸粉走都唔通知聲

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 10:54 PM 發表 查看引用來源
條腸粉走都唔通知聲
咩事呀,,,,有個長氣電話呀,,,,sorry囉,,,,:smile_46:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 11:09 PM 發表 查看引用來源
咩事呀,,,,有個長氣電話呀,,,,sorry囉,,,,:smile_46:
掛死人呀.....以為唔見左條腸粉呀:smile_13: :smile_13:
邊個咁長氣呀...叫佢老人院排定隊先啦(講笑)...

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 11:13 PM 發表 查看引用來源

掛死人呀.....以為唔見左條腸粉呀:smile_13: :smile_13:
邊個咁長氣呀...叫佢老人院排定隊先啦(講笑)...
要約d老朋友團拜呀,,,,又話要打麻jo , 又耍booking位,,,,好多野呀,,,做晒啦,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 11:16 PM 發表 查看引用來源
要約d老朋友團拜呀,,,,又話要打麻jo , 又耍booking位,,,,好多野呀,,,做晒啦,,,
打牌..好喎..我又手痕啦....

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 11:17 PM 發表 查看引用來源

打牌..好喎..我又手痕啦....
我好耐無打,,,屎啦,,,一陣唔識食胡天,,,

9仔,,,,返來囉,,,,,幫手劏人呀,,,,去左邊,,,無得放生呀,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-28 11:18 PM 發表 查看引用來源
我好耐無打,,,屎啦,,,一陣唔識食胡天,,,
洗唔洗我幫下你...2份啦...

引用:
原帖由 jacky0658 於 28/1/2009 11:19 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗我幫下你...2份啦...
好呀,,,win我輸你既,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆