上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(25)

收藏  |  訂閱
736  5.4k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 10:40 AM 發表 查看引用來源

邊個問你??:smile_47:

迫下迫下, 確係親近好機會~
又唔關事o既, 橫掂無野做o者:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:45 AM 發表 查看引用來源

知你就好啦, 仲唔幫我搵d囝囝黎應徵:smile_45:
辦時不力....OUT:smile_38: :smile_30:
你只係肯同我班囝囝吹水 :smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 10:44 AM 發表

點解叫細細粒??
我都唔記得左啦

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 10:40 AM 發表 查看引用來源

邊個問你??:smile_47:

迫下迫下, 確係親近好機會~
我在灣仔, 過來迫啦 :smile_47:

引用:
原帖由 姑姑~~~ 於 2009-1-24 10:41 AM 發表 查看引用來源
早晨呀)))))))))):smile_38: 各位))))))))))):smile_38:
著多件3呀)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 好....凍...:smile_27:
姑姑))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
我鍾意你句簽名呀:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 怕羞人 於 2009-1-24 10:42 AM 發表 查看引用來源

嗚嗚.......我知錯喇 :smile_24:
係現實世界無乜機會咁, 唯有係度惡下啦

早晨,入黎打咭先

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:49 AM 發表 查看引用來源

係現實世界無乜機會咁, 唯有係度惡下啦
鬼叫我寄人籬下咩

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-24 10:42 AM 發表 查看引用來源

執事...:smile_14:....位高權重啵

3月份出trip可能會路經貴境幾日..:smile_35:
有聽閒過呀, 所以先咁講:smile_30:
咁有無飯局呀, 我又黎, 最多去你果邊搞下事先:smile_46:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:43 發表 查看引用來源

有咩呀:smile_41:
我只係見到好多囝囝同你吹水囉:smile_22: :smile_22:
係咪你同我爭  搞到佢地唔理我
我實唔夠你爭啦:') :')
你幾多歲姐:smile_47:話比姐姐聽:smile_47:
唔會既.....
其實呢度咁多人我都唔知邊個係男邊個係女....
我一定唔會同你爭啦, 呢度你地球:smile_35:
o下...媽媽教唔好隋便講自己同屋企既野比人知喎

祝你新年快樂, 心想事成 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆