上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.4k

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:40 PM 發表 查看引用來源

咁你即係叫我去撞彩啦
你唔好咁講呀.有緣千里街上遇,唔去識人就一定是0.........機會呀,可能已有人等緊你了,,,,,,有戲名是......看左看.看右看,,,,梁詠琪主演的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-24 02:41 PM 發表 查看引用來源
哈哈 過年會去邊 要拜年嗎:smile_30:
要呀,不過只去好小地方的.你多親戚嗎.多的話,你會有好多lucky money了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:47 PM 發表 查看引用來源

你唔好咁講呀.有緣千里街上遇,唔去識人就一定是0.........機會呀,可能已有人等緊你了,,,,,,有戲名是......看左看.看右看,,,,梁詠琪主演的:smile_30: :smile_30:  
我而加要係度聚緣呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:34 PM 發表 查看引用來源

我是一個姑婆house的女節目主持人呀... 多謝你呀:smile_30: :smile_30:
Hi, 蓉兒午安啊~
小天使給諸位追求蓉兒的公子提詩一首~ :smile_38:
姑婆屋裡悄蓉兒~
人靚聲甜貌娟好~
裙下之神難盡錄~:smile_30:
且看誰能奪芳心~:smile_40: 願諸位公子努力加油啊~ hee~:smile_35:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-1-24 02:41 PM 發表 查看引用來源

祝蓉兒牛年日日笑語喜歡天, 如願覓得有緣人   
午安呀,hk哥,多謝先呀.照單全要你的祝褔.............在discuss我識了這麼多朋友,已有緣了,多謝你
也祝hd哥心想事成,快樂到天明,日日財源滾滾來,美女身邊轉不完.........蓉兒敬上:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:43 PM 發表 查看引用來源

D君~乜咁好文采呀
hk哥是好好衣文彩的.你現在才知呀:smile_14:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:46 PM 發表 查看引用來源

夾份做世界
.牛年財.我發先.你在後,一起接財神.大家樂上大半天:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:49 PM 發表 查看引用來源

我而加要係度聚緣呀
咁你加油了.我的post是真情對話,不是緣份post呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-24 02:53 PM 發表 查看引用來源

Hi, 蓉兒午安啊~
小天使給諸位追求蓉兒的公子提詩一首~ :smile_38:
姑婆屋裡悄蓉兒~
人靚聲甜貌娟好~
裙下之神難盡錄~:smile_30:
且看誰能奪芳心~:smile_40: 願諸位公子努力加油啊~ ; ...
小天使.你好
多謝你的賞賜呀.我不敢當呀.回詩天使
姑婆蓉兒人不善
每天吹水地濕了
一日到黑引麻煩
做我愛郎氣死了:smile_30: :smile_30:
小天使心地好,但請大家不要上當呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

.牛年財.我發先.你在後,一起接財神.大家樂上大半天:smile_30: :smile_30:  
你釣金龜婿~我種毒玫瑰:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆