上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣.................[20]

收藏  |  訂閱
737  5.0k

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-1-21 04:15 PM 發表 查看引用來源
我要去天安門證實下....典會冇咗共產黨年代
華國鋒1921年2月16日2008年8月20日[1],原名蘇鑄中國山西省交城縣人,中國共產黨中華人民共和國已故的主要領導人,曾擔任中國共產黨中央委員會主席1976年10月1981年6月),中華人民共和國國務院總理1976年1980年),中國共產黨中央軍事委員會主席1976年1981年)等重要職務。
作為毛澤東指定的接班人,華國鋒在任期間,逮捕了「四人幫」,結束了文化大革命;但由於當年資歷猶淺,華提出「兩個凡是」有心延續毛澤東時期的階級鬥爭路線,卻促使華在黨內高層鬥爭中失勢。隨著鄧小平的復出,華國鋒最終被迫提早辭職。 見到未

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-21 04:22 PM 發表 查看引用來源
唔怕......我支持你

係精神上
金融海嘯下~人人自危

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-1-21 04:29 PM 發表 查看引用來源
唔知沽空有幾多呢......... 呢幾日匯控沽空佔所有沽空 2x-3x%, 都好犀利:smile_40:
過兩日夾淡倉 ... 跟住放假, 無仇報:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-21 04:28 PM 發表 查看引用來源
想買就入囉
不過我唔好十分 ELI 既運作, 好似都對呢幾日既大象升跌有影響, 今晚研究O下先:smile_34:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-1-21 04:18 PM 發表 查看引用來源

佢中意玩花臣:smile_44: :smile_44:
夠刺激

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-21 04:31 PM 發表 查看引用來源
華國鋒(1921年2月16日-2008年8月20日)[1],原名蘇鑄,中國山西省交城縣人,中國共產黨和中華人民共和國已故的主要領導人,曾擔任中國共產黨中央委員會主席(1976年10月—1981年6月),中華人民共和國國務院總理( ...
做咩攞你個年代d歷屎黎講

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-1-21 04:23 PM 發表 查看引用來源
你果然係 A 貨, 咁了解佢:smile_30:
個個古人都係咁架喇, 講句野都要轉幾個彎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-1-21 04:31 PM 發表 查看引用來源

過兩日夾淡倉 ... 跟住放假, 無仇報:smile_44: :smile_44:
散戶揸貨少............無咩好驚

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-21 04:32 PM 發表 查看引用來源

做咩攞你個年代d歷屎黎講
係電腦講

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-21 04:32 PM 發表 查看引用來源
夠刺激
明白既, 到你 lee 個年紀, 係玩意式形態架喇:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆