上一頁下一頁
發新話題

徵30以上的男女做朋友..

收藏  |  訂閱
739  6.2k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-21 05:56 PM 發表
月影.......你幾時開POST
不是我開...代豆豆開的:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-21 05:57 PM 發表 查看引用來源

不是我開...代豆豆開的:smile_38: :smile_38:
佢去左邊呀..........

引用:
原帖由 月影 於 21/1/2009 17:53 發表 查看引用來源

http://hk.youtube.com/watch?v=ydingPIMWsg
朋友

好囉..冇事:smile_13: :smile_13:
妳係咩人來 ga ........妳知我中意咩歌咁 ge ??
佢 d 歌都好好聽........其中我最愛聽 " 愛相隨 "

我已後會考慮接受約會........

反正要自己開心

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-21 05:59 PM 發表

佢去左邊呀..........
冇放工:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-21 05:54 PM 發表 查看引用來源

你咪扮掛念我:smile_22: :smile_22:
真的!!!

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-21 06:00 PM 發表 查看引用來源

冇放工:smile_27: :smile_27:
咩冇放工, 未放工呀

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-21 05:59 PM 發表

妳係咩人來 ga ........妳知我中意咩歌咁 ge ??
佢 d 歌都好好聽........其中我最愛聽 " 愛相隨 "
但我喜歡是'花心

http://hk.youtube.com/watch?v=xH4w14PgOvQ&NR=1

引用:
原帖由 月影 於 21/1/2009 17:57 發表 查看引用來源
我只喜歡睇話劇..和朋友食飯...其他一啲唔識:smile_39:
咁呀..........我都係,係屋企砌模型好 lu .........

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-21 05:59 PM 發表 查看引用來源
我已後會考慮接受約會........

反正要自己開心
真的:smile_40::smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆