上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  6.0k

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-18 02:31 PM 發表 查看引用來源

你話有未有囉:smile_14:
咁係可以話冇既:smile_46: 不過有冇人信就,......

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-18 02:30 PM 發表 查看引用來源

唔叫我既:smile_13: :smile_13:
.miss k   k的愛fd peter bye bye sorry,唔好意思呀.:smile_30: :smile_30: bye bye各位,off了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:33 PM 發表 查看引用來源

.miss k   k的愛fd peter bye bye sorry,唔好意思呀.:smile_30: :smile_30: bye bye各位,off了
佢去左揾kk la:smile_46:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 12:57 PM 發表 查看引用來源
daddy,ching ching 姐夫,peter,天天ming ming,今日風和日麗花如錦/我要扮到靚靚千里行...........哈哈,午安呀
千里之行、始於足下,但唔好迷路,要勞煩搜索隊搵妳~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:03 PM 發表 查看引用來源

我不會的.我是出名打底王呀 (雖然常穿短裙)真是無可能的,唔會嚇親人的
打底王是怎樣的~ :smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:11 PM 發表 查看引用來源

我是俠女蓉兒.,,,,,,,已答了........我已出歌了.請你自行領略吧
明白了,點解手牽手~

點解手牽手
令我心中無恨愁
難道大家手相牽
就會牽開心裡憂
點解手牽手
令我心中樂悠悠
難道你個心有暖流
在你手中輕輕滲透
今天原是我與你
開始手牽手
但願日後也與你
共對相歡開笑口
雙雙手牽手
令我心中再無愁
惟望你一雙手
為我解開心裡扣
手牽手共渡患難
替你分憂
但願日後我與你
共對今生歡笑不休
雙雙手牽手
共你一生永並頭
從此你一雙手
為我解開心裡扣

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:14 PM 發表 查看引用來源

有時呀.做人天馬行空也是愉
快的..........最多上完discuss之後,,,,,,,,,立刻回到現實呀..............想一下也是開心的 (我講我自已呀)
:smile_30: 好,就讓妳做一陣 discuss 女俠吧~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:22 PM 發表 查看引用來源

唔知點講呀:smile_14:總之近來在我身上的事.都是好事呀:smile_30: :smile_30:
試講幾件好事聽下~:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:25 PM 發表 查看引用來源

咁你快d介紹個朋友,(要好以你咁好)比利利識呀:smile_30: :smile_30: 這才對呀
迫住講真話,若要好似我咁好,係絕無僅有~ :smile_40:

妳問佢,次些少要唔要~ :smile_44:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 01:32 PM 發表 查看引用來源

你會見她們吧......到時你請呀 ching ching,,花姐呀
三娘教文曲﹗﹗:smile_14:

有機會的,到時灌醉晒妳地~ :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆