上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.8k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-13 12:19 AM 發表 查看引用來源有誰能夠明明白白我的心~:smile_44:
我仲以為你訓左tim。:smile_39:   咁又係好難嘅,有時候要明白自己都唔係咁易。

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-12 10:44 PM 發表 查看引用來源

言之過早了啊~ 還是有待相確啊~:smile_45:
還要有待商榷 :smile_41:
妳的積分不是安然無恙嗎...

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-13 12:19 AM 發表 查看引用來源

有誰能夠明明白白我的心~:smile_44:
很難, 有時自己也不明白自己...:smile_44:

Morning Little Angel :smile_38:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-1-13 08:46 AM 發表 查看引用來源
Morning Little Angel :smile_38:
Hi, 野豬大哥早晨啊~
小天使生病了...:smile_27: 醫生說是腸胃炎...:smile_24: 依家腸胃間歇性抽住痛啊...:')

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-13 11:55 AM 發表 查看引用來源

Hi, 野豬大哥早晨啊~
小天使生病了...:smile_27: 醫生說是腸胃炎...:smile_24: 依家腸胃間歇性抽住痛啊...:')
胡仔好日唔入嚟一入小天使就病:smile_27: 胡仔腳頭唔好都係小D入嚟:smile_30: 小天使食咗藥有冇好D 你休息吓喇:smile_38:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-1-13 04:46 PM 發表 查看引用來源
胡仔好日唔入嚟一入小天使就病:smile_27: 胡仔腳頭唔好都係小D入嚟:smile_30: 小天使食咗藥有冇好D 你休息吓喇:smile_38:
傻啦~ 係小天使腸胃唔聽話之嘛~:smile_24: 邊關你事0者~:smile_27: 你入唔入0黎我都病0架啦~:smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 13/1/2009 16:55 發表 查看引用來源

傻啦~ 係小天使腸胃唔聽話之嘛~:smile_24: 邊關你事0者~:smile_27: 你入唔入0黎我都病0架啦~:smile_38:
咁妳要多 d 休息啦 !!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-13 04:55 PM 發表 查看引用來源

成日都係咁㗎食咗藥有冇好D

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-13 05:00 PM 發表 查看引用來源

咁妳要多 d 休息啦 !!
大黑熊收工未呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆