上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.2k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:58 PM 發表 查看引用來源

我前男友以前一直都唔會北上耍樂
直到佢轉工,識到現在d同事就開始佢沉船身涯
我初頭都以為佢北上應酬班老細
但點知佢呃我,重係上面同個DJ發生感情
重成日係到SMS
佢真係當我傻,我初頭忍佢,希望佢識返轉 ...
I believe that i am the top 3% in HK ( in term of everything ) and i do not have any problem to " cul " HK gals.
BUT i will not get bugs into my ass.....HK gals is the worst in aisa..
眼 科 醫 生 林 順 潮 也 無 從 在  HK 找 个 合 心 港 女, 可 見 一 班 :smile_39:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:20 PM 發表 查看引用來源

你哋下下都叫港女檢討
你哋有無做好自己先
港女係有她們不是之處
但你哋有無好好了解佢哋呢
用咁多時間及金錢北上玩樂,你哋係上面揾到真愛嗎?
港 女 是 全 世 界 (  同 城 市  比 ) 最 不 知 所 謂 之 女 性....

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

你肯定所有港女都無~~~~~
港 女 不 知 足, 不 肯 學 做 女 人. :smile_39:

引用:
原帖由 clky168 於 2008-12-28 03:28 AM 發表 查看引用來源
講真  搵老婆我會係香港
始終我唔係大陸工作
分隔兩地...好難好煩
呢個都係其次...
同你一齊既時候就老公...你返工  佢就有第二個老公
咁就真係扒街啦
講樣...大陸妹...真係索好多
冇計...玩就一定係大陸

...
師兄, 你講中晒我既心聲啊

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-12-28 12:51 PM 發表

師兄, 你講中晒我既心聲啊
hello龍兄:smile_35:

現今港女嘅角色, 根本同大陸女仔冇咩分別~

上一代d香港女性, 會同你捱, 同你共同創造將來
現代香港女性, 只係睇下你比到 d 咩將來比佢, 等同大陸女性, 都係諗住搵個金龜婿

但香港女仔又冇諗下, 自己在各方面都比大陸女性弱, 仲要求天價, 所以根本冇 market 承接~

[quote]原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:22 PM 發表 查看引用來源

咁我真係無能為力
好多人都話香港女仔唔好,貪慕虛榮、唔夠細心、唔夠温柔
係你哋遇人不淑,每個地方都有好人
但大陸女仔就無衰人~~~~~~

China / Asia 權利& 2 務 : 有 禮 金.  要 生 仔, 温 柔  take care of family..
Euproean     權利& 2 務 : 比 禮 金. human right, 公 平. 拍 拖 AA system...不 温 柔

港 女 : 不 可 能 全 部 好 既 要 曬, 不 利 自 己 的 say NO...

引用:
原帖由 Jyuzo 於 2008-12-27 06:35 PM 發表

假設男人叫雞係必然o既事.. 香港叫雞三百幾.. 似返d人樣果d 700幾.. 我o系香港唱K一晚玩得盡興要3仟8..... o系大陸1000已經玩得好盡興... 點解明明1000蚊可以買到o既野要比4仟幾買? 而且1000 o既貨仲好過4000... 以 ...
Bingo!! I don't live in H.K so I don't get to go to China. But my past experiences with gals in H.K are total failures.:smile_42:

睇完所有回應, 要對各師兄嘅寬懷大量致敬,
唔只冇人吋呢位阿姐, 仲大把人安慰佢,
證明香港男有風度.

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-28 12:53 PM 發表 查看引用來源
hello龍兄:smile_35:
車兄, 你好, 你快答我問題..(沉船區)...:smile_15: :smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆