上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.5k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-12 19:10 發表

閃 左 去 邊 度......
係度....ha ha

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-12 09:46 AM 發表 查看引用來源

早晨,我唔覺似,佢可能覺得自己老
哈哈...咁 我 ....真 係 "木 奶 衣" 啦....:smile_13: :smile_40: :smile_39:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-12 07:17 PM 發表 查看引用來源

係度....ha ha
仲 未 食 得 啊???:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-12 13:39 發表

各位放心, 只係年紀大, 有d老人病o者:smile_13:
應該問題不大, 係d關節唔係幾聽話,
可能要做埋物字療咁囉, 無事的
多謝你地咁緊張我
病係人都有啦..吾駛擔心....我地會等你下一次既聚會 :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-12 19:21 發表

仲 未 食 得 啊???:smile_41:
未喔...想食好快ja :smile_40:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-12 10:05 AM 發表 查看引用來源

Hope you will also 尊重 me la coz I am really 老
下 次 .... 你 企 係 度,我 1 定 唔 敢 坐 ..........:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-12 07:23 PM 發表 查看引用來源

未喔...想食好快ja :smile_40:
係 咩?? 駛 唔 駛 我 幫 下 手 ??:smile_47: :smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-12 19:32 發表

係 咩?? 駛 唔 駛 我 幫 下 手 ??:smile_47: :smile_04:
而家先講..坐火箭都趕吾切啦

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-12 07:36 PM 發表 查看引用來源

而家先講..坐火箭都趕吾切啦
咁 快 手???

食 飽 想 .......訓 中.....:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆