上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 22:40 發表
報到.........露絲瑪利做完尖返來喇~~~~:smile_15:
去冲個涼先 ...我地等你

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 10:14 PM 發表 查看引用來源

要 對 酒 當 歌 啊........哈哈
繁榮鬧市人近個心不接近
人常在笑誰又笑得真
人又似天天去等
夢想總不會近
人漸老那希望變造遺憾.......................:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 10:40 PM 發表 查看引用來源
報到.........露絲瑪利做完尖返來喇~~~~:smile_15:
DEAR.......到處開倉.......我地去嘍.....:smile_47: :smile_04:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-11-28 10:37 PM 發表 查看引用來源
loss the job, stay at home,
so...............:smile_45:
乜你又失業呀?
我又係喎......唉, 我失業已經一個月了, 冇份工見得成, 好橙呀!!!:')

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:36 發表

搞 到 我 又 要 LUM 野.........:smile_13:
你再吾lum野..會失調........思覺:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

DEAR.......到處開倉.......我地去嘍.....:smile_47: :smile_04:
話時話, d人成日話開倉好底, 我真係一次未去過
果d野賣平咁多, 會唔 會係假野 or 次貨?? :smile_41:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

乜你又失業呀?
我又係喎......唉, 我失業已經一個月了, 冇份工見得成, 好橙呀!!!:')
有冇兄弟姊妹有job,介紹一下啦!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-28 10:43 PM 發表 查看引用來源
繁榮鬧市人近個心不接近
人常在笑誰又笑得真
人又似天天去等
夢想總不會近
人漸老那希望變造遺憾.......................:smile_39: :smile_39:
所以 呢.......趁仲有感覺, 努力抓住...... :smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

天生購物狂! can't help !:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-11-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

乜你又失業呀?
時世凋零, 而家 仲係開頭.........好快 由 滯脹---->大通縮......... :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆