上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【84】

收藏  |  訂閱
736  6.5k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:35 AM 發表
我有時都係咁 wor ........ 要扣分o架:smile_40:
有時我出公仔都無事
出字反為比人扣分

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:42 AM 發表 查看引用來源
有好多傾傾o下開火o架:smile_39:
開火就窒多幾句囉

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:41 AM 發表 查看引用來源
系掛
不過都耐到連我自己都0吾記得出個個0甘既Post
去先黎扣分
我都服左去地LOR
若果衣D人系我公司(当然我系老版個種)
一定炒、秋後算帳我最増
我初初來都唔習慣呢度 d 規矩,
我以前玩開o個樹咩都得, msn, icq, tel, 你 post 乜都無人 delete, 所以好多人搞事同玩野.
呢樹起碼有人睇住, 搞事既話有版主出手, 有時係無理扣分, 不過我都唔計較了.. 版主依個位好難做的....:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:36 AM 發表
但係佢好犀利o架, 笑住去駁人, 但又唔燥唔火 wor :smile_30:
所以李個老友未火都黎埋
無0西品LOR

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:43 AM 發表 查看引用來源
0我、系去0牙
0甘岩我無聴去D歌
0吾中意去把鶏仔声
同我一樣 至怕

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:36 AM 發表
中意聽民歌多啲........................在那銀色的沙灘上....................草原情歌.......................遠方的客人請你停下來.......................近十年就聽下國內流行歌...................香港中 ...
衣2首我都識

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:45 AM 發表 查看引用來源
有時我出公仔都無事
出字反為比人扣分
唔緊要啦, 你咁多分

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:46 AM 發表 查看引用來源
開火就窒多幾句囉
所以咪三日三夜都拗唔完囉:smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:46 AM 發表 查看引用來源
所以李個老友未火都黎埋
無0西品LOR
冰個係我老友:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:46 AM 發表 查看引用來源
我初初來都唔習慣呢度 d 規矩,
我以前玩開o個樹咩都得, msn, icq, tel, 你 post 乜都無人 delete, 所以好多人搞事同玩野.
呢樹起碼有人睇住, 搞事既話有版主出手, 有時係無理扣分, 不過我都唔計較了.. 版主依個位好 ...
等我去申請做下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆