上一頁下一頁
發新話題

《飲酒俱樂部現徵會員》

收藏  |  訂閱
741  6.1k

引用:
原帖由 謎__女郎 於 2008-11-7 01:17 AM 發表 查看引用來源
我唔明你講乜嘅:smile_27:
我比人打架,佢好小氣嫁:smile_30:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 7/11/2008 01:16 AM 發表

咁夜呀昏昏姐姐
離罩妹妹我岩岩傾完電話咋:smile_13:
你掛住我呢

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-11-7 01:19 AM 發表 查看引用來源

小e~
巧耐冇見你喇~你幾巧嘛~
咁夜都唔覺豬既:smile_14:
未呀,妳都禁夜:smile_45:

引用:
原帖由 edmms 於 7/11/2008 01:21 AM 發表
未呀,妳都禁夜:smile_45:
咁我同朋友傾電話丫嘛:smile_13:
我收2200洗埋白白食埋野都咁上下啦:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-11-7 01:20 AM 發表 查看引用來源

離罩妹妹我岩岩傾完電話咋:smile_13:
你掛住我呢
係呀..不過我訓喇....早抖

引用:
原帖由 josephinelai629 於 7/11/2008 01:23 AM 發表

係呀..不過我訓喇....早抖
:smile_13:掉低我去陪周公子....:smile_13:你啜啖我先好走呀:smile_38:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-11-7 01:22 AM 發表 查看引用來源

咁我同朋友傾電話丫嘛:smile_13:
我收2200洗埋白白食埋野都咁上下啦:smile_13:
我都係妳朋友呀,重咩唔同我傾:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-11-7 01:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:掉低我去陪周公子....:smile_13:你啜啖我先好走呀:smile_38:
你大把人啜丫....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 edmms 於 7/11/2008 01:25 AM 發表

我都係妳朋友呀,重咩唔同我傾:smile_13:
因為人地打比我傾囉:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-11-7 01:24 AM 發表 查看引用來源

啜!啜..............啜屎你 good night

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆