上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【50】

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:02 PM 發表 查看引用來源
越跌越開心? :smile_41:
快 d 跌完唔水煩嘛........ 我想入貨o架:smile_13:

底處未算底。。 睇定D先啦。。 今次同 97 或 SARS 既情況唔同。。。 係全球性,為一能與之相提並論便只有 1929 年果獲。。
引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:04 PM 發表 查看引用來源快 d 跌完唔水煩嘛........ 我想入貨o架:smile_13:

14000點先講啦...

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:09 PM 發表 查看引用來源
底處未算底。。 睇定D先啦。。 今次同 97 或 SARS 既情況唔同。。。 係全球性,為一能與之相提並論便只有 1929 年果獲。。
今朝聽收音機有個唔知咩人話會跌到一萬點, 你認為有無可能:smile_41:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 11:16 AM 發表
漸行漸遠人漸杳
愈黎愈平変仙股:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 12:10 PM 發表 查看引用來源
今朝聽收音機有個唔知咩人話會跌到一萬點, 你認為有無可能:smile_41:
有可能..因為超買可以更超買..
就好似上年上到31985一樣..
跌都可以超賣更超賣...
12500合理值..p.e10..
落到七,八p.e無話無 可能...:smile_27:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 11:30 AM 發表 查看引用來源
我不嬲都寸o架:smile_13:
串到我無哂心機:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 croom 於 2008-10-9 12:14 PM 發表 查看引用來源

有可能..因為超買可以更超買..
就好似上年上到31985一樣..
跌都可以超賣更超賣...
12500合理值..p.e10..
落到七,八p.e無話無 可能...:smile_27:
o個個人話年尾:smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 11:33 AM 發表 查看引用來源
咁你有排呷, 我咁多 fans :smile_30:
慢慢呷...............幫助消化

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-9 11:33 AM 發表 查看引用來源

個籮都得....................
早晨甘多位
早晨清清

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆