上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  10.0k

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-15 03:57 PM 發表 查看引用來源

通常我都係用番最頂"我的話題"入面既"我的回覆"果度 check 下有無人覆既....:smile_13:

同埋我自己去開唔會多過三個場, 都係等最多人既時候入啦, 一來一往好快就熟...:smile_13:
@@ 我都係咁.. 可惜有人回覆時, 無得 e-mail 通知.. @@"
U-wants 果度好似有... 岩嗎?

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-11-15 07:26 PM 發表 查看引用來源

@@ 我都係咁.. 可惜有人回覆時, 無得 e-mail 通知.. @@"
U-wants 果度好似有... 岩嗎?
隔離台真係唔清楚....:smile_35:

通常小弟每次上黎可以的話, 都會留耐少少, 一次過吹多幾咀, 咁樣比隔日回覆快好多的.......

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-11-15 02:33 PM 發表 查看引用來源
2008年11月11日

突然發覺 11 11 日子很特別...

好像有兩個人, 四隻腳.....

這麼特別的日子, 一個人便去了澳門走返轉...http://s.>>
咁橋既?我剛剛由澳門返來喎
我就食左好多嘢,見過舊朋友,
你去澳門有咩得着呀?

引用:
原帖由 多利士 於 2008-11-16 11:44 PM 發表 查看引用來源

咁橋既?我剛剛由澳門返來喎
我就食左好多嘢,見過舊朋友,
你去澳門有咩得着呀?
無乜得著喎... :smile_13:  都係香港好d...

睇黎要符合樓主o既要求, 比o係而家咁o既時世搵份工仲難

引用:
原帖由 仙人掌小姐 於 2008-11-19 11:44 PM 發表 查看引用來源
睇黎要符合樓主o既要求, 比o係而家咁o既時世搵份工仲難
唔係呀.. 上面有邊樣條件係難架.. 而且我要求都無妳地想像咁高..

回覆 336# 的帖子

推返上來先....

什麼時候... 才能找到我的真命公主... :smile_42:

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-11-25 11:10 發表 查看引用來源
什麼時候... 才能找到我的真命公主... :smile_42:
比心機就搵到架啦~!!!!!

引用:
原帖由 瑩影 於 2008-11-25 08:19 PM 發表 查看引用來源
比心機就搵到架啦~!!!!!
我巳經好俾心機啦喎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆