上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.8k

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 11:22 PM 發表 查看引用來源

我個c9洗緊亞b d奶樽, 未有得食住!!
哦....咁你比signal佢想開餐啦:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

我地一星期3-4餐, 每次平均執45分鐘,
佢每次都"全力以赴, 最到最好"
我就"服務為本, 精益求精"  
嘩, 佢真係開行車喎, 一星期三四餐, 細佬真係甘拜下風, 時間我就時快時慢啦, 可能一直以o黎開機開得多, 持久力唔算好耐, 不停揪插十零分鐘就完事.

而家有個b, 真係前戲都做少左, 驚嘈醒佢, 要快快了事!!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

哦....咁你比signal佢想開餐啦:smile_47: :smile_47:
等佢返入房先啦, 尋晚比o左, 佢無回應, 所以無食到, 睇o下今晚點啦!!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 11:27 PM 發表 查看引用來源

嘩, 佢真係開行車喎, 一星期三四餐, 細佬真係甘拜下風, 時間我就時快時慢啦, 可能一直以o黎開機開得多, 持久力唔算好耐, 不停揪插十零分鐘就完事.

而家有個b, 真係前戲都做少左, 驚嘈醒佢, 要快快了事!!
食自助餐多, 可能會差少少......
不停抽插.....其實可以玩吓停吓.....咁樣可以耐d......
前戲玩耐d.....等你c6興趣d, 好想要先比佢, 可能會興奮d......
以上係點點愚見......

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 11:29 PM 發表 查看引用來源

等佢返入房先啦, 尋晚比o左, 佢無回應, 所以無食到, 睇o下今晚點啦!!
ok, 明天等你好消息.....
食飽d 啦:smile_47: :smile_47:

講得妙!!!!!
問心,我始終鐘意食住家飯,唔太想出街食,但無奈屋企成日唔煮飯
仲要話我剩係識掛住食食食.....
大把朋友有煮開飯叫我去痴餐,我都左推右推

奈何...我都係要食自助餐

何...........苦....................呢...........................

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:33 PM 發表 查看引用來源

食自助餐多, 可能會差少少......
不停抽插.....其實可以玩吓停吓.....咁樣可以耐d......
前戲玩耐d.....等你c6興趣d, 好想要先比佢, 可能會興奮d......
以上係點點愚見......
以前無b响度, 可以玩耐前戲, 攪到佢開口話我要我要咁先至插入去, 特別濕特別好玩, 同埋o個陣又唔帶套呢, 會好玩好多, 而家唔可以lu!!

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:36 PM 發表 查看引用來源
講得妙!!!!!
問心,我始終鐘意食住家飯,但無奈屋企成日唔煮飯

何...........苦....................呢 ...
老兄, 你好似好慘咁喎

餓狼之夜...

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:36 PM 發表 查看引用來源
講得妙!!!!!
問心,我始終鐘意食住家飯,唔太想出街食,但無奈屋企成日唔煮飯

何...........苦........ ...
同路

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆