上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

Do any brothers know how long of time you have not seeing sex movie, make love or other sex action after the operation....? i tolerate for a very long time but not brave to anyhting cos I am afraid it will cause the bleeding of the small brother:smile_42:

FYI, i received operation on 3 Nov at Family Association..

引用:
原帖由 paulng 於 2008-11-19 11:56 PM 發表 查看引用來源
其實最難捱都係頭一兩個week, 消左腫同龜頭換皮後, 就好舒服,感覺同冇割時一樣, 而家仲好個頭掂慣左,唔易刺激.
我有同感...真係冇咁易受刺激,可能耐D
頭一兩個星期係煩D

引用:
原帖由 siutsz 於 2008-11-20 12:13 AM 發表 查看引用來源
Do any brothers know how long of time you have not seeing sex movie, make love or other sex action after the operation....? i tolerate for a very long time but not brave to anyhting cos I am afraid it ...
個個人唔同架,一般四至六個星期就完完全全OK...
你剛剛做完手術冇耐,咁快就想做

小心呀 C HING

二十幾歲割 會唔會遲左d???

割完果個月咪咩都做唔到?(運動果d)

係咪一定會比屋企人知道?

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-20 02:12 PM 發表 查看引用來源
二十幾歲割 會唔會遲左d???

割完果個月咪咩都做唔到?(運動果d)

係咪一定會比屋企人知道?
我都30+
我係成個月都冇做運動,費事有咩問題啦

我一割完回家...先講

冇咩,一家人..點會笑你姐

回覆 335# 的帖子

如果你唔講佢地會唔會知= =??

d人係咪通常都係細個果陣割左架?

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-20 03:46 PM 發表 查看引用來源
如果你唔講佢地會唔會知= =??
一定知啦,行路又慢,又就下就下

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-11-20 03:47 PM 發表 查看引用來源
d人係咪通常都係細個果陣割左架?
好多人都係小學果時做~~~

我就book左星期6係醫院做,因為可以claim保險,做完之後再上來跟大家分享一下^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆