上一頁下一頁
發新話題

9/9 星期二沙灣淫K團

收藏  |  訂閱
771  15.7k

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-8-24 11:53 PM 發表
敵哥,仲未返嚟呀,真係開心 ,係唔係又過夜正骨呀
聽日要返工呀~
正骨兩百蚊過夜~~~

我依家撘黃巴七蚊~+小巴五蚊去上水再加港鐵(月票~即係唔駛錢~)
都係十二蚊就返到香港舒適的家~~

梗係唔過夜啦~
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-25 12:15 AM 發表

聽日要返工呀~
正骨兩百蚊過夜~~~

我依家撘黃巴七蚊~+小巴五蚊去上水再加港鐵(月票~即係唔駛錢~)
都係十二蚊就返到香港舒適的家~~

梗係唔過夜啦~
:smile_30::smile_30::smile_30:
即係乜都無....:smile_39: :smile_39: :smile_39: 上去做乜啫:smile_30:

不過..........講真........
呢鋪真係唔知點搞

次次都咁好玩~~
咁盡興.............................真係會上癮~~
定力少啲既師兄真係唔好試~~

唔係真係.................個個禮拜咁上.....開心死你呀

咁你聽日個團又點呀~~~

just come back~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-8-25 12:19 AM 發表
即係乜都無....:smile_39: :smile_39: :smile_39: 上去做乜啫:smile_30:
我既目的~
之前pm咗你啦~~~~~

我覺得真係好好玩~
次次都咁好玩~~(我自己覺得~可能其他師兄有意見~)
但我真係覺得次次都咁好玩~~~~~~~~~~
:smile_47:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-25 12:24 AM 發表
just come back~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:
咁很快~~~~~~~~~~~~~
你識飛ga~
我都係啱啱返到咋~~~~

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-25 12:21 AM 發表
不過..........講真........
呢鋪真係唔知點搞

次次都咁好玩~~
咁盡興.............................真係會上癮~~
定力少啲既師兄真係唔好試~~

唔係真係.................個個禮拜咁上.....開心死 ...
咁咪好囉,今日晏晝果個夠唔夠大呀:smile_47:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-8-25 12:26 AM 發表
咁咪好囉,今日晏晝果個夠唔夠大呀:smile_47:
唔係好很大~~
但好好渣手~~
我係咁推介其他師兄渣渣先啦~
但好似無乜人理我~~

我覺得好好渣~~~
:smile_47::smile_47::smile_47:

有無咁很快呀~~
31號noon k呀~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆