上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 情感 於 2008-6-13 02:08 AM 發表
和我一樣要等下次
希望下次有機會
跟各C hing 見面去玩:smile_38:

引用:
原帖由 vic833 於 2008-6-13 02:13 AM 發表

希望下次有機會 !
跟各C hing 見面去玩:smile_38:
實有機會,除非無假,無錢囉!:smile_30:

push push push....Saturday ..quick quick come

晨早一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-13 07:44 AM 發表
晨早一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:
morning,
你明天去唔去?

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 11:39 PM 發表

暫定隔個星期搞,6月28日,7月12日,暫時計劃!
6月28日 有機會 , 不過收工至上 , 到常平已經八點有多 , 唔食飯有冇得打折架。:smile_04: :smile_04:

晨早推一推:smile_35:

嘩!嘩!嘩! 個團越黎越勁! 何其壯觀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-13 10:18 AM 發表
嘩!嘩!嘩! 個團越黎越勁! 何其壯觀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
X2

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 02:23 AM 發表

無人逼你黎,亦無人逼你回,你講得咁叻,你搞囉,睇你點計!
我攪又有幾難,我只不過係睇唔過眼,有D能樣借攪團離濕腳,對D團員好唔公平LOR~~吊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆