上一頁下一頁
發新話題

6月7日 金龍跳舞晚會 - 更新 : 如期舉行

收藏  |  訂閱
453  8.8k

引用:
原帖由 apple832880 於 2008-6-5 09:08 PM 發表
勤力D.....
手軟

引用:
原帖由 爪蛋魚 於 2008-6-5 06:48 PM 發表
我每日上discuss最怕見到有短信息:smile_27:
我有短信息即係有人揉場, 或者加分......................  

不過無人約我去街.........................:smile_43:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-6-5 09:20 PM 發表

我有短信息即係有人揉場, 或者加分......................  

不過無人約我去街.........................:smile_43:
你究竟係金婚定銀婚呀

引用:
原帖由 lemontea18 於 2008-6-5 09:23 PM 發表

你究竟係金婚定銀婚呀
:smile_41: 我都唔知 :smile_30:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-6-5 09:46 PM 發表

九両菜

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-6-5 09:46 PM 發表

咁就紙婚喇.........

引用:
原帖由 apple832880 於 2008-6-5 10:06 PM 發表

咁就紙婚喇.........
:smile_38: 即係幾多呀

引用:
原帖由 lemontea18 於 2008-6-5 09:59 PM 發表

九両菜
8蚊 :smile_38: 呀, 大嬸..................

40蚊 5斤米..................................好撚貴.....................:smile_39:

搞乜呀你地!!!!:smile_42: :smile_43:

引用:
原帖由 annie123z 於 2008-6-5 10:27 PM 發表

搞乜呀你地!!!!:smile_42: :smile_43:
九唔搭八, 呃分, 升級 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆