上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 gelec 於 2008-7-3 06:44 PM 發表
哈......
今日有幸路過....:smile_34:
先黎個報告 我今個星期會蒲頭 助一助興
同三周年興殿 我有 D 相係到
到時見到面 再 send 比你地.......

仲有...
天 欠你三舊水
冇機會見面交比你 唔好意思......
係咩...我都唔記得左tim.....

明天又係由你負責做攝影師

引用:
原帖由 Nzero 於 2008-7-4 09:39 AM 發表
阿天:

聽晚代我同天嫂講句

生日快樂、越大越靚女!:smile_38:
多謝先....:smile_34: ..幾時得閒黎cp玩下

引用:
原帖由 Moonlight18 於 2008-7-4 10:49 PM 發表
can u contact me ??? i want go on this sat , thanks
我contact唔到你....pm你都都被拒絕...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-3 01:23 PM 發表

朱古力...:smile_44: :smile_44:

識到班model....:smile_44: :smile_44:
MODEL~~~:smile_47: 正野黎BOR~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-5 11:32 PM 發表
3周年晚會終於都完滿結束喇,0係度多謝咁多朋友出席依個晚會,(真係好多人,男男女女加埋肯定超過一百人)

上星期6晚,0係6,7點開始...已經有好多朋友聚集0係我屋企,大家既PARTY MOOD都好濃厚,個個都整裝待發..準備一陣 ...
俠兄, 我們可以今晚partyjoin一起玩嗎?

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-5 10:25 AM 發表

MODEL~~~:smile_47: 正野黎BOR~
上次去..不正了...個場很少人....我都估不到...之前依個場勁到迫爆晒

可能真的是開得太多場了

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-5 10:30 AM 發表

上次去..不正了...個場很少人....我都估不到...之前依個場勁到迫爆晒

可能真的是開得太多場了
係架啦~~~
開多左場分薄左D客啦嘛~

woo, too fun, let me know more than more

Good Stuff will be busy, have more fun.

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-5 10:30 AM 發表

可能真的是開得太多場了
查實d 女都會去好多場玩, 比較嘛. ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆