上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  161.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 16:11 發表 查看引用來源
你的意思是。。。你也喜欢喝尿尿
女嘅淫水,唔係尿尿!😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 16:12 發表 查看引用來源
光滑??husky koey哪里光滑?
妹妹!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 16:17 發表 查看引用來源
我ok啊,让我爽嘛~~
試過點玩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 16:19 發表 查看引用來源
女嘅淫水,唔係尿尿!😂
不是一样的嘛?都是水水啊

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 16:20 發表 查看引用來源
妹妹!😬
我妹妹 Joey?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-10 16:20 發表 查看引用來源
試過點玩?😉
没跟你玩过,哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 10/10/2023 17:49 發表 查看引用來源
我妹妹 Joey?
Koey, Joey, Zoey, 好多oey😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-10 17:52 發表 查看引用來源

Koey, Joey, Zoey, 好多oey😬
我是 Koey,我妹妹是 Joey,请问你说的 Zoey和其他的oey是谁?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-10 08:38 發表 查看引用來源

你感覺上有d 似我識得o既一隻小綿羊
但小綿羊好快就做羊媽媽啦
捉到妳了 😠 趁著我行動不便在胡說八道

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-10 16:07 發表 查看引用來源
我不反对啊,要先听听看
重口味之唔係就係SM 囉, SM 我只玩一款就係體罰, 用具99% 係籐條, 可以打我手掌, 腳掌或者屁股
中意佢果種好sharp 好真實o既疼痛, 唔似得雷聲大雨點小o既情趣玩具, 同時痛得o黎係安全o既痛, 因為自小已經受慣, 冇出過咩意外
其他侮辱呀掌摑呀扮豬扮狗果d SM 唔好預我, 一d 興趣都冇, 完全唔覺得sexy 囉
同排泄物有關比如之前講果d 尿尿o係身上甚至飲尿尿, 只需要同我講一句, 我馬上一腳踢你落街

99% 籐條, 淨返 1% 就係小木板/ 木尺, 用o黎後入果陣快馬加鞭式咁一路插一路拍打屁股
因為籐條實在太長, 做愛時兩個人肉貼肉, 對方唔就手, 我亦感覺唔到有痛

角色扮演就係建築o係呢個基礎上, 加入唔同o既劇情, 比如學生vs 老師, 病人vs 醫生之類去玩

好耐冇玩啦, 一來最近冇咩時間寫新劇本, 二來其實開始時我係想借做戲, 讓當時仲係男朋友o既佢更加投入去 S 我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆