上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:52 AM 發表

無乜o野!多謝你地既關心.............
亦同時希望大家可以珍惜眼前人!包括所有朋友親人!
呢樣一定會~

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-28 09:54 AM 發表

呢樣一定會~
不如講返d開心o野比我聽呀..............
你地有乜o野講黎分享下.............

星期四晚(星期五朝),好爽 !
睇 P.17 ! :smile_46:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:57 發表

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:57 AM 發表

我冇咩訂方去過呀,響屋企咋~~"

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-25 04:47 PM 發表
近排睇得花姐D日記多,
搞到成日興烚烚,卒之琴晚頂唔順,
CALL 左個女女(之前係夜總會識),同佢講,話好悶要搵人倍,
佢一口應承,但係要點幾鐘先走得喎。:smile_45:

我話無問題,反正我都勁忙 ! 唔介意 ...
你就開心啦.............
睇黎好盡慶喎................

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 09:59 AM 發表
星期四晚(星期五朝),好爽 !
睇 P.17 ! :smile_46:
爽死啦..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:46 AM 發表

我都公開左我既年齡啦!我無話自己係後生女喎..............:smile_39:
唔好意思,
我只是睇相,
唔係講年齡,
你張相應該可以再靚啲.

間唔中一次半次姐 ! 邊夠你爽呀 ? 花姐 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:05 發表

你就開心啦.............
睇黎好盡慶喎................

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-28 10:07 AM 發表

唔好意思,
我只是睇相,
唔係講年齡,
你張相應該可以再靚啲.
哦............

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 10:12 AM 發表
間唔中一次半次姐 ! 邊夠你爽呀 ? 花姐 !
我都唔係好爽咋..............
未到我既要求............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆