上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
737  5.7k

引用:
原帖由 彩虹魚一丁 於 2008-1-22 12:44 PM 發表

你公司咁複雜既:smile_27:
有幾?不過5係人人有acc online only:smile_13:

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-22 12:35 PM 發表

而家反而5係?:smile_41:
下,我無野做都寧願stay home:smile_34:
日日stay係home會癲架:smile_27: 我寧願返工:smile_27:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-22 12:41 PM 發表

因為以往我用ebuddy同的朋友group chat會無論論彈番晒的hoistory..所以後尾都轉用左個隻ilovem版本…

哦哦:smile_38:
而家上黎CHAT得啦:smile_30:

引用:
原帖由 02天天02 於 2008-1-22 12:41 PM 發表

冇呀........妳問cathy有冇啦.......我唔識呀:smile_13: :smile_13:
算﹐﹐順口問下者:smile_38: 我都係自己搵啦:smile_13:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 12:53 PM 發表

日日stay係home會癲架:smile_27: 我寧願返工:smile_27:
甘stay home好多野做
sleep, eat, hea, read, watch tv, online
最壞打算可以執房:smile_30:

引用:
原帖由 cissychan123 於 2008-1-22 12:46 PM 發表

咩者~~:smile_13:
拉下老虎機都好呀~
我都想玩下呀﹐未試過呀:smile_40:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-22 12:51 PM 發表

咁唔公平…去平機會告佢…:smile_22:
有調查話平均每個打工仔每日都用十份一時間上網..
Send條link等佢地睇下…與時並進…:smile_13:
今時今日的返工係要上網活K:smile_30:  
甘我個 position 5 relevant,無需要上網嘛

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-22 12:57 PM 發表

甘stay home好多野做
sleep, eat, hea, read, watch tv, online
最壞打算可以執房:smile_30:
甘又係﹐坐係到楝高腳食煙睇TV/DVD都好正:smile_30:
我都想抽D時間新年前大掃除:smile_42:
但係公司又要掃﹐掃完公司﹐骨都斷:smile_27:

:smile_38: 好悶

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 01:01 PM 發表

甘又係﹐坐係到楝高腳食煙睇TV/DVD都好正:smile_30:
我都想抽D時間新年前大掃除:smile_42:
但係公司又要掃﹐掃完公司﹐骨都斷:smile_27:
係咯,比你一個星期hea係home, 包你5想返工:smile_38:
公司都要你掃??
我連冬天衫都未執:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆