上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 nadaman 於 2008-6-24 12:22 PM 發表

我搵開既 6仔成日都玩失蹤 , 你地講既大波 20 未試過就走左 , 新囡又唔係好願試 .
耐唔耐去下澳門D-1咁咯 .....
北角嘉記重新開章 (其實都一段時間LU) , 反而想去試試 ,唔知有冇C-HING 去過呢 ?
聽講嘉年華好貴, 成千二元一Q, 唔值:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-28 04:10 PM 發表

聽講嘉年華好貴, 成千二元一Q, 唔值:smile_39: :smile_39:
雖然我沒有去過,但我的friends去過,你說的價錢正確,1,200一Q。
昨晚到了深圳,過夜人仔800兩Q,無錯時間是要多花多—點,至於
是否合心水,則是撞手神。在溢泉現時新女橫行之時,(我心水的全都走了)
也不是撞手神嗎?
各位c兄有何賽後報告?

88呢?

有無巴打試過 ?

引用:
原帖由 張自強 於 2008-6-29 12:16 PM 發表

雖然我沒有去過,但我的friends去過,你說的價錢正確,1,200一Q。
昨晚到了深圳,過夜人仔800兩Q,無錯時間是要多花多—點,至於
是否合心水,則是撞手神。在溢泉現時新女橫行之時,(我心水的全都走了)
也 ...
張兄, 近來同你既溢泉至愛點樣呀?佢轉行做什麼呀?深圳800兩棍, 唔錯呀, 啲囡囡又後生, 服務又好, 我之前去cp玩老總都係800兩棍

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2008-7-5 02:33 AM 發表
88呢?

有無巴打試過 ?
88睇相唔掂:smile_45:

睇果日布紙見個樣都幾清,或者叫清純囉

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-7-5 04:11 PM 發表

張兄, 近來同你既溢泉至愛點樣呀?佢轉行做什麼呀?深圳800兩棍, 唔錯呀, 啲囡囡又後生, 服務又好, 我之前去cp玩老總都係800兩棍
我也沒有找她了,溢泉D女什麼年紀,大家都很清楚,大陸果D肯定細10年,而且平,我的FRIEND說,如果有劉嘉玲和鄭融給你揀,雖然前者風騷入骨,善解人意,但後者年清可愛,比人小的次數都小d,我當然也揀後者,所以我現在轉玩深圳了。當然沒時間亦去下溢泉,貪佢近。

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-7-5 04:13 PM 發表

88睇相唔掂:smile_45:
感覺上幾順眼囉.

引用:
原帖由 張自強 於 2008-7-7 09:25 AM 發表

我也沒有找她了,溢泉D女什麼年紀,大家都很清楚,大陸果D肯定細10年,而且平,我的FRIEND說,如果有劉嘉玲和鄭融給你揀,雖然前者風騷入骨,善解人意,但後者年清可愛,比人小的次數都小d,我當然也揀後者,所以 ...
但而家啲人仔狂飆呢:smile_45: :smile_45: :smile_45:

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆