上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

................................

問返佢地羅~你覺得同之前有無唔同到

.....................................

:smile_30: 比人搵笨似D喎~

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-3-21 08:53 PM 發表

話割左......但成個陽具原封不動.....how come ?

我都唔知自己發左育味.....我味扯起 = 9CM, 扯左 = ~12,3CM....有毛了....14 歲.....

點會味發育 ???:smile_41:

我d 同學割左.....佢哋成個 ...
我6-7歲時割左,現在我的龜頭除勃起都係縮係入面,不過呢個係正常,割只係怕包皮過長有污穢係入面滋生細菌等等
如果你認為露出龜頭才算是已割,那你要求醫生割多d:smile_45:
不過冇皮縮入去,個龜頭不斷磨條底褲都幾係野:smile_27:

...........................................

我2個幾月前割左包皮
依家傷口果個位
勃起既時候有時鬆到一d都唔箍
好正常咁
但係有時就好箍
箍得好緊下
同埋疤痕位有d仲硬硬地
洗唔洗楂d藥膏
請問係咪仲未好返
定係我有問題?

求救....

我前晚第一次反包皮,本來一下就反左出黎仲見到個頭,但整下整下反過龍,反左落頭下D既地方之後頭同包皮環口之間既根位唔知點解會脹左出黎,咁樣包皮環口就卡住左係到反唔番落正常位置,而脹左既位過左兩日都冇縮過..........

我沖左勁耐凍水涼佢都冇縮到落去,我唔知我呢個情況係咪極古怪,但而家真係好驚,包皮又反唔番,下面仲好似有三節咁,一節頭,一節頭同環口之間脹左既地方,一節就根........

我而家真係好驚好驚,反到,但反過龍,反唔番...........

..........................................

我今年16歲
本身包皮過長 完全覆蓋龜頭
勃起時仍然覆蓋 雖然可以人手反起包皮
但會好緊&痛
請問我呢個情況有冇需要割包皮
如果有既話 麻煩解答下我以既問題 謝..

1) 係唔係一定需要到公立醫院 / 私家診所
經醫生評估後先至可以割包皮 可唔可以自行決定?

2) 需唔需要醫生轉介 / 自己求診就可以?

3) 收費大約如可
除左家計會$2500外 有冇其他費用較平?

4)康復期大約需時幾耐(我指正常交活動 e.g出街、返學)

5)請問公立醫院 / 家計會 / 私家診所 做手術要排期幾耐?
有冇價錢約2-3000蚊左右 而排期少於半年 - 幾個月?

P.S
今日睇完醫生
佢同我反起左 之後就話無需要割
只可反到就得
我同佢講話扯果陣會好緊好痛
佢話皮膚本身有彈性 慢慢就會變鬆

咁我宜家係咪無需要割?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆